Anul acesta am reușit în sfârșit să facem o tură prin tară, să vedem locuri ce ne doream de mult! În scurta noastă vacanță după ce am stabilit traseul am început să căutăm unitățile cazare.
Am făcut 3 rezervări deoarece o unitate de cazare nu ne-a permis să facem rezervare spunându-ne ca nu vor fi probleme și să mergem la ei direct! Dintre 4 unități de cazare alese 3 au fost cu probleme, deși din ce părea pe site-urile lor și precum și din notele date de la alți turiști, în general peste 8, trebuia să fie bine.
Hotelul Korona a fost singurul ce a corespuns așteptărilor deși am făcut rezervarea cu 2 zile înainte de plecare. E un hotel în centrul Sighișoarei, foarte frumos, și intim. E format din mai multe corpuri si deține și piscină.
Noi am fost cazați în corpul C, corp în care se pare că erau camerele business.
Deși am rezervat o cameră dublă standard am primit una dublă business executive. Camera foarte mare, cu pat matrimonial, baie cu cadă, fără balcon. Am găsit pe pat și două ciocolățele de bun venit!
Au o gradină foarte frumoasă lângă piscină și este o adevărată plăcere să iei masa acolo sau să-ti savurezi cafeaua de dimineata!
Masa am servit-o tot la hotel și micul dejun a fost inclus în preț și a fost bufet suedez, foarte variat!
Ca și aspecte nemulțumitoare dar mici sunt faptul că trebuie să treci cu bagajele prin restaurant să ajungi la corpul C și prosoapele care erau cam uzate!
Noi am fost tare multumiți de hotel și vom reveni cu siguranță aici la următoarea vizită în Sighișoara!
Trimis de Ystely in 08.09.15 08:53:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ystely); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ystely - Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=953
===
- Aug.2021 Hotel Korona, Sighisoara, oricand m as intoarce! — scris în 02.09.21 de ElenGo din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Hotel Korona pe timp de pandemie — scris în 08.08.20 de florin.ss78 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2016 Absolut minunat — scris în 03.08.16 de cecile din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Voi reveni aici intotdeauna — scris în 02.09.11 de giximan din VASLUI - RECOMANDĂ
- May.2010 Calatorie in interes de serviciu de nota 10 — scris în 05.08.11 de andugolf* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2007 Un hotel OK — scris în 28.07.08 de DanCld din DUBLIN - RECOMANDĂ