RĂU
Nu recomand
Tocmai ce ne-am intors de la kaya side si nu recomand pentru nimic.
Am ajuns, ne-am cazat... Totul ok., dar surpriza vine cand mergi la piscina si vezi ca toate seslogurile erau ocupate cu prosoape sau tricouri dar nu erau persoane la piscine, trebuia sa ma duc la 8:00 sa pun un prosop sa putem sta dupa micul dejun la piscina (un sezlog pt 2 adulti si 2 copii),
la plajă domnul de acolo avea (preferati), daca stiai germana, turcă sau altceva aveai prioritate la umbrele care erau prea puține.
Cand ceri 800 euro de persoana trebuie sa oferi servicii egale tuturor oaspetilor,
camera spatioasa dar mobilier vechi, nu se schimba lenjeria de pat desi am lasat in usa,
seara am cumparat la copii popcorn deci nu-i all inclusiv, o masina el. Pt copii era 6 euro 10 min. Si multe altele. Maxim 3 stele
Trimis de Radu stelian in 20.08.24 03:57:20
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Radu stelian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.75111100 N, 31.45333300 E - neconfirmate încă
@Radu stelian: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI, inclusiv în titlu!), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =115280&hid=202.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Salut, din păcate în Turcia dar nu numai, se practică acest obicei de a retine șezlongurile cu câte 2-5 ore înainte de a ajunge la plaja.
Prețul plătit, este intradevar destul de mare, dar nu uita ca în cei 800 EUR, este inclus și biletul de avion, deci pe sejur ar veni circa 65 Euro pe zi, pentru un all inclusive, ceea ce în ultimul timp a devenit din păcate un preț rezonabil.
Cu șezlongurile e simplu, arunci prosopul, te așezi și... gata! Faci asta mereu și te vor respecta...
- Jul.2024 Vacanta Kaya Side — scris în 18.07.24 de ux134896 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jun.2024 În pronunțare — scris în 18.06.24 de B Daniel din RM.VâLCEA - nu recomandă
- Jul.2023 Hotelul este vechi și miroase foarte rău în camere nu merita mai mult de 4 stele — scris în 22.07.23 de ux129893 din RO - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta ideala — scris în 02.02.23 de catvz din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- May.2013 Hotel bun, raport preț/servicii foarte bun — scris în 17.06.13 de bamseif din BUCUREşTI - RECOMANDĂ