BUN
Dupa prima experienta in Thassos, in 2017 (vezi impresii), ne-am hotarat sa repetam si in 2018 ptr ca erau multe obiective pe care nu le vazusem, asa ca am schimbat zona si am ales Astris si Kalliopis Houses la recomandarea unui coleg de pe un forum.
Kalliopis Houses are in componenta 2 cladiri cu etaj (cate un apartament la parter si altul la etaj) si inca o cladire chiar la intrare in curte doar cu parter.
Gazda, Argiry, e profesoara in Theologos, deci nu locuieste la Kalliopis, vine doar cand ii vin oaspetii, in rest are o pereche de romani care se ocupau de curte.
Apartamentele sunt ok, nu -i curatenia de la Aspa, dar ptr cineva care nu cauta sub pat praf si n-are pretentia sa i se schimbe asternuturile de 2 ori pe zi, e ok. (asternuturile le-a schimbat o data, cam la 3-4 zile de la sosire, de fapt le-a lasat pe terasa, n-a intrat inauntru, )
Cand am ajuns am avut setat pe GPS Kalliopis, dar ne-a bagat pe coclauri, mai sa ramanem pe-acolo, de fapt se ajunge usor, e chiar la drum.
Despre plaja... exista plaja din Astris, la vreo 400 m, dar mica, inghesuita si plina (tot la sfarsit de august am fost). Am mai fost pe o plaja de care aflasem de pe forumuri - imi scapa denumirea - pe un drum plin cu praf, ca sa dam de o plaja cu un fel de praf in loc de nisip... Apoi am dat de plaja Rosogremos, de unde faceam iarasi 2 drumuri pe zi dus-intors.
Ca o concluzie: Kalliopis este ptr cei fara pretentii prea mari, cu un buget mai mic si neaparat cu masina, este ptr cei care merg sa colinde, si sa stea doar ptr somn in camera.
Trimis de roana71 in 17.06.20 01:32:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Platamonas, Thassos, Pelion, Pelopones,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roana71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =99687&hid=6990.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@roana71: Asadar vad ca ai repetat experienta Grecia, felicitari, votat cu mare drag.
Webmaster, nu am fotografii, am cautat, nu prea obisnuiesc sa fac fotografii locatiei...
Mishu, am repetat experienta Thassos, ca in Grecia tot mergem din 2005 (cu mici exceptii)
- Jul.2011 O insula de vis — scris în 06.09.11 de ramo207 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ