Sunt nou pe site si de aceea postez tocmai acum impresiile de la Hotel/Pensiunea Kalinderul.
Am fost in Martie 2013, prin vouchere, am platit putin, apropae 30% din valoarea camerei la receptrie si am avut mic dejun in valoare de 20 lei /camera/ zi.
Camera mare, foarte mare, mobilier nou, nu am incercat telefonul din camera, TV cablu, Wifi, balcon imens, defapt terasa decorata cu instalatie de pom luminoasa, vedere spre partie, baie curata mare cu geam, incalzire centrala, personal foarte amabil.
La restaurant personal amabil, mancarea venea repede dar era liber, poate si asa sa fi fost motivul. Foarte buna mancarea, dar scumpa. Iar la Micul dejun "ïnclus" ajungea doar de omleta, mai luam 2 cafele (expesso, nu va ganditi la cine stie ce) si un ceai (lipton) pt copil si se dubla nota.
Per ansamblu a fost un miniconcediu de vis, pacat ca era pustiu pe partie si in parculetul de la baza partiei desi era cod galben de ninsoare si zapada din belsug. cu placere as reveni daca ma apuc de ski-at.
Trimis de florian26 in 21.08.13 09:40:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI. A mai fost în/la: da in multe locatiii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florian26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.42036860 N, 25.52650810 E - CONFIRMATE
- Jan.2019 O pensiune modesta cu preturi de 5 stele — scris în 13.01.19 de carmen12 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Review Hotel Kalinder — scris în 29.04.19 de Călător27 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2016 Priveliste fantastica, administrare slaba — scris în 01.07.16 de monicat din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 Hotel mediocru — scris în 12.06.13 de lebadutza din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2012 Un loc de vis — scris în 03.01.13 de Andra :) din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2008 La poalele Caraimanului — scris în 04.11.09 de geni din ONESTI - RECOMANDĂ