Voi incepe cu masa: pe scurt mult mai slaba fata de anul trecut. Gratar am avut doar de 3-4 ori pe tot sejurul pe cand anul trecut aveam (porc si pui) in fiecare zi la pranz si seara.
Micul dejun destul de saracacios fata de anul trecut - mezeluri de proasta calitate. Stateau bine la produsele de patiserie sa spunem.
La capitolul deserturi a fost mai bine, as zice, pareau mai bune si mai putin sintetice comparativ cu anul trecut. In rest inghetata, sucuri, fructe, bauturi alcoolice si nonalcoolice destul de bine.
Cazarea: desi stiam cum sunt camerele n-am avut nicio temere in aceasta privinta (am mai fost si anul trecut) cand am plecat. Dar cum intotdeauna intervine imprevizibilul asa a fost si in cazul nostru.
Mai pe inteles: ne-am cazat in camera 412 si ne-am treziti plina noapte cu un miros groaznic ce venea din spatele dulapului. Mai tarziu am aflat ca au o conducta de canalizare pe acel tronson. Am cerut sa schimbam camera iar a doua zi ne-au schimbat-o, dar putem spune ca am pierdut o zi din concediu (agitatie, nervi...)
Apoi au intervenit si alte probleme: lenjerie schimbata in penultima zi a sejurului dupa multe insistente, prosoape schimbate doar daca te duceai tu sa ceri acest lucru, gel de dus inexistent, cu aspiratorul nu s-a dat deloc pe intreaga perioada. Au lipsit acele seri tematice -anul trecut au organizat doua seri /sejur ce ne-au placut foarte mult.
In rest apa curata, plaja curata, ne-am simtit bine in grupul nostru de patru familii insa am ramas oarecum dezamagiti. Kaliakra se detasa fata de celelalte hoteluri din ALBENA. Am mai fost si in alte locatii, de 6 ani mergem doar in Albena.
Trimis de liliana anitei in 30.07.13 10:29:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Am mai fost inca de 5 ori in Bulgaria/ Albena iar anul trecut am fost tot la acest hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (liliana anitei); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
buna, daca spui ca ai mai fost in albena in ultimii 6 ani, ai fost cumva si la Dobrotitsa??? eu o sa merg anul acesta in Septembrie si as dori niste impresii de acolo...
@parvur22: Frate AFA, sunt postari proaspete de la Dobrotitsa. Incearca pe pagina hotelului sa citesti. Am fost anul trecut de Paste la Kaliakra si numai din afara mi-a placut cum este intretinut, piscina, practic pe plaja etc. Cei care au fost iti vor spune cum este si din interior
@parvur22: pot sa. ti spun ca e super pt nepretentiosi... adica e curat, plaja frumoasa, mancare destul de buna, personal de treaba
Am fost 3 ani la rand acolo, dar cu parintii
@liliana anitei: Eu am bagat 10 Kaliakra, si pot sa spun ca este din ce ince mai bine.
- Aug.2023 Dintre cateva hoteluri din Albena, asta este inca de recomandat — scris în 19.09.23 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2020 Kaliakra din nou a fost OK — scris în 01.09.20 de Aecrim17 din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Kaliakra - spre satisfacator, din pacate — scris în 20.08.20 de Lucky2017 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Un sejur plăcut — scris în 05.06.19 de heppea din BACăU - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Paste 2018 Kaliakra — scris în 10.04.18 de steli68 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Dezamagire totala — scris în 18.06.17 de lauracarmen din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2016 Impresii in direct :-) — scris în 26.08.16 de lucianaalex din BUCURESTI - RECOMANDĂ