Bulgaria nu era pe lista noastra de destinatii de vacanta dar am mers acolo ascultand recomandarea unor cunostinte si apoi citind aici impresiile altor turisti. Din pacate nu ne-a placut deloc.
Hotelul nu e de 4*, camera era mica, murdara si mirosea urat. Perdelele si draperiile erau patate. Pe balcon aveam un uscator de rufe ruginit. Prosoapele, gri la culoarea de vechi ce erau. Aerul conditionat nici nu l-am pornit pentru ca era imbacsit de praf si parea a avea si ceva mucegai. Cand am cerut sa vorbim cu managerul ni s-a spus ca nu e disponibil si nici ca am dat de el in urmatoarea saptamana.
Mancarea de cantina... Paharele murdare si alea, semn ca nu se prea intalneau cu detergentul, la fel si farfuriile si tacamurile. Personalul plictisit si obosit. Am intrebat un barman de ce e asa posomorat si mi-a raspuns fara a sta pe ganduri ca munceste prea mult pentru nimic. Asta nu e eticheta de 4*.
Un plus pentru plaja si apa. Erau destul de ingrijite. Statiunea pare cam de anii 70, dar destul de curatica si ea si nu foarte aglomerata.
Trimis de clr* in 21.08.12 13:19:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (clr*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@clr: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2023 Dintre cateva hoteluri din Albena, asta este inca de recomandat — scris în 19.09.23 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2020 Kaliakra din nou a fost OK — scris în 01.09.20 de Aecrim17 din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Kaliakra - spre satisfacator, din pacate — scris în 20.08.20 de Lucky2017 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Un sejur plăcut — scris în 05.06.19 de heppea din BACăU - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Paste 2018 Kaliakra — scris în 10.04.18 de steli68 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Dezamagire totala — scris în 18.06.17 de lauracarmen din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2016 Impresii in direct :-) — scris în 26.08.16 de lucianaalex din BUCURESTI - RECOMANDĂ