Salutari am cautat Albena pentru ca stiam de la prieteni ca anul acesta este mai liber. Am rezervat cu 1150 Euro camera standard 7 nopti 20-27 August 2020,2 adulti si 2 copii 10 ani.
Drumul ok, 6 ore din Bacau prin Negru Voda, cu plecare la ora 7.30, vigneta on-line, vama 2 minute.
Receptie rapida, etajul 9, vedere superba la mare.
A plouat putin in prima zi dar tot am intrat in apa. Sezlonguri fara perne evident, distantare ok, fara aglomeratie, mare si plaja foarte bune. 8 zile de relaxare reusite, copii parca nu-i aveam cu mine. Animatori, baruri, mancare, gratar, peste, dulciurile chiar bune.
despre SERVICII
Etajul 9 a insemnat timpi de asteptare la cele 3 lifturi, dar nu groaznic. Engleza nu e punctul lor forte, prea multe jocuri cu fise pentru copii si fara posibilitate sa gasesti monezi chiar si la receptie.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera standard este mica, 24 mp, 1 pat dublu, unul single mare, si o canapea cu asternuturi si tot ce trebuie. Lenjerie, prosoape, consumabile schimbate oricand si zilnic.
Fumatorii jalnici ca intotdeauna, fumeaza oriunde si mai ales in camera ta, strica tot farmecul
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Au fost ani mai buni opentru mancare, UAI-ul lor nu corespunde standardului in privinta mesei, personal la bucatarie cam subred, clatire arse, carne la plita cruda, peste la plita uscat, etc.
Trimis de Aecrim17 in 01.09.20 08:52:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: aLBENA DE 5 ORI, KALIAKRA, LAGUNA, MURA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aecrim17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Dintre cateva hoteluri din Albena, asta este inca de recomandat — scris în 19.09.23 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2020 Kaliakra - spre satisfacator, din pacate — scris în 20.08.20 de Lucky2017 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Un sejur plăcut — scris în 05.06.19 de heppea din BACăU - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Paste 2018 Kaliakra — scris în 10.04.18 de steli68 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Dezamagire totala — scris în 18.06.17 de lauracarmen din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2016 Impresii in direct :-) — scris în 26.08.16 de lucianaalex din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Kaliakra Standard — scris în 14.08.16 de AOP din DEVA - RECOMANDĂ