BUN
23-26 ian. 2025, super vacanta la Jojo Imperial
23-26.01.2025, inclusiv, pensiunea Jojo Imperial, Băile Herculane
Camera este foarte mare, pat foarte mare, de 2 persoane, prize accesibile ușor. Lângă TV, există inclusiv prelungitor 3 prize, există frigider cu minibar, cană electrică, căni cafea, halate baie, papuci, prosoape, cred pentru piscină, set cusut, wireless. În baie: șampon, gel duș, cremă hidratantă față, cască pentru baie. Există balcon cu masă, scaune, uscător și scrumieră. Nu există telefon fix în cameră, dar oricum recepția este cu un etaj mai jos. În camera este suficient de cald, aprox. 23 grade, este dulap (cam puține umerașe, doar 3) și avem o singura cartelă de acces în cameră. Prosoapele se schimbă, de regulă, zilnic sau la cerere.
Întrerupătoare destul de intuitive, tv și telecomandă funcționale. Mobilierul, am impresia, că este din lemn. Există aer condiționat. Noi avem, la 550 lei, cazare, acces piscină interioară și exterioară sulfuroasă, parcare gratuită, mic dejun și cină. Baia, mi se pare, puțin aglomerată, înghesuită, caloriferul și wc în colțuri după ușă, la duș după spălarea mea apa era încă până la ușa duș, adică nu s-a scurs integral la canalizare. Mobilier baie în stare bună, chiuveta cu iluminare și oglindă adițională. Prin pereți se aude totul, alergătura copiilor, sforăitul vecinului, televizorul, totul.
Accesul la piscina exterioară cu apa sulfuroasă, de pe malul Cernei, se face prin exterior și e cam frig, mai ales când te întorci, semiud. Nu este ceas să știi cât stai în apa sulfuroasă și nici căldură, pe jos era cam mizerie, construcție acces cu folie și fermoar.
Mâncarea, la cină, meniu fix, stabilit la sosire, la recepție, sau la micul dejun (bufet suedez), mâncare multă, bună, în prima seară am avut supă cremă de homar (creveți) și la alegere costițe porc cu cartofi sau șalău la grătar cu cartofi. Noi am ales șalău, care a venit cu cartofi cu coajă copți la cuptor, cu sos deasupra, șalăul cu o crema de nuci, cred. F. Buna.
A doua seară: ciorbă de burtă și la alegere, paste carbonara sau sărmăluțe cu mămăligă și smântană. A treia seară: supă tăiței și la alegere, șnițel de porc vienez sau ciocănele de pui. Noi am ales a doua seara sărmăluțe iar a treia șnițel.
Povestea numelui Jojo: Jojo a fost un ursuleț de pluș care s-a pierdut în pădure, iar pentru a nu se pierde amintirea lui s-a folosit la numele pensiunii.
Personal foarte, foarte amabil atât la recepție cât și la restaurant, chiar dacă unii lucrează în ambele locuri.
Per ansamblu, datorită îngrijirii izvorului cu apa sulfuroasă din exterior, a faptului că bazinul din interior este destul de mic, după amiaza la sfârșit de săptămână, chiar aglomerat, astfel încât așa cum spunea cineva stai ca sardelele eu aș acorda acestei pensiuni doar 4 stele și nu cinci atât cât are afișat, cred că mai este puțin de lucru ca să ajungă la cinci stele și în ce privește cele două bazine funcționale, a saunelor cât și a liniștii din camere (cu toate că asta ține mai mult de educația clienților).
Mulțumesc Jojo Imperial pentru tot!
Trimis de ioan_stefan in 28.01.25 08:51:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în HERCULANE
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioan_stefan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 16332&hid=27563.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
- Jul.2022 5 margarete infloritoare — scris în 06.07.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ