REZONABIL
Salut! Suntem o familie care plecam din 2006 in Turcia. Pentru ca anul acesta este diferit, vacanta noastra in Turcia, la Jacaranda, in Side, a fost anulata, si am fost nevoiti sa ne reorientam in tara. Voi incerca sa ofer o impresie corecta, comparativ cu ce gasim in tara.
Prima alegere a fost statiunea, pt ca nu am fost niciodata, vroiam o vacanta mai libera, nu Mamaia, nu Eforie si dupa doua zile de dezbateri cu agentia si familia, am ales Jakuzzi.
Am plecat duminica, deci drumul ok, liber si am avut 5 nopti de cazare cu mic dejun
despre SERVICII
Luminita, ne intampina in fiecare dimineata cu zambet si voie buna.
Tot sejurul s-a comportat super ok
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera curata, se schimba zilnic cosul de gunoi, curatenie, singurul minus, nu am avut balcon si a fost greu sa ne uscam prosoapele de plaja, insa noi am fost cazati la vila pt ca am avut camera tripla, aici nu aveau balcoane, insa nu stiam acest aspect. In plus sotul fiind fumator, trebuia sa iasa afara de fiecare data, insa nu era un capat de tara, curtea fiind foarte frumoasa, cu multa verdeata.
Am parcat pe straduta din fata hotelului, nu este amenajata, dar este parte din Vama :)
Ne-a placut gradina, multa verdeata, balansoar, hamac sezlonguri, si multi pomi, era o placere sa te relaxezi departe de agitatia dupa plaja
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Micul dejun a fost ok, insa existau 3 variante, toate cu ou, aici le recomand o diversificare, desi erau bune. dupa 5 zile in care am mancat acelasi lucru, nu e tocmai ok, ar fi recomandat inca un meniu care sa contina si iaurt, fructe... insa la pranz am mancat cele mai bune ciorbe (de legume, supa, ciorba de perisoare), toate proaspete si gustoase, midii pane, etc.
Recomand, sa serviti in complex cel putin pranzul, pt ca aveti siguranta de mancare buna si proaspata, exista verdeata chiar in gradina, pt asezonare, rosii cherry, si este foarte interesant.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Marea a fost departe de gustul nostru, destul de adanca, foarte rece si vant puternic in fiecare zi (nu stiam ca exista asa briza puternica in Vama) si daca apa era calda, din cauza vantului se resimtea frig,
Plaja ok, curata, se respectau normele de distantare nu se lasa persoane cu prosoape intre sezlonguri.
Am baut cea mai buna limonda, Mojito non alcoolic
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Foarte tare atmosfera din Vama, muzica live pe strada principala, este o statiune unicat toate denumirile de terase, cu exceptia a doua-trei market-uri care nu isi au locul ca si arhitectura, totul este foarte frumos si liber.
De la vechea Cherhana, unde poti face fotografii cu usa de lemn, si am macat fructe de mare pe plita si cel mai bun peste, "La canapele", "Vis-a-vis", "Expirat", "La Rogojini", - unde au o super pizza, "La Hambar", unde am gasit si niste delicii culinare
Trimis de mery0179 in 25.07.20 11:08:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în VAMA VECHE / 2 MAI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mery0179); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.75187300 N, 28.57240900 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Sep.2018 Hotel Jakuzzi Vama Veche — scris în 21.12.18 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Locatie de vis — scris în 03.08.18 de Ramonaotetea* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Jakuzzi fara jacuzzi si cu dusul infundat — scris în 29.07.12 de urzeala* din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Never again — scris în 01.08.12 de bla, bla* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Locatie frumoasa, servicii slabe — scris în 30.08.11 de Fania din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2010 Vama veche, asa cum nu vrei sa o stii — scris în 12.11.11 de boga din BUCUREşTI - nu recomandă