Am ajuns acolo si bineinteles ca nu ne-a condus nimeni la camera sa ne arate asta asta asta, in fine...
Cand am intrat in camera 6 un miros de mucegai statut. Am incercat sa aerisim camera dar fara nici o rezolvare.
Seara am iesit pe balcon cu iubitul meu sa fumam o tigara cand un soricel negru m-a facut sa arunc tigara in gradina din fata balconului. In fine mai era o pisicuta care mereu venea noaptea si ceresea de mancare dar nu m-a deranjat.
Dupa ce am spalat scrumiera am scapat-o din mana si s-a facut zob. Am platit-o.
Era atat de curat incat stiam meniul celor care au fost inaintea noastra acolo. Totul aruncat sub pat.
Patul era groaznic cred ca se auzea la etaj cand ma puneam in el scartaia groaznic. In fine ultima seara a fost oribila dupa ce am mai vazut soricelul negru inca o data, jucam table cu iubitul meu si a cazut zarul pe jos, cand ma aplec SURPRIZA un paianjen destul de mare cu par yack! imi pare rau ca nu pot sa atasez poza cu el.
Una peste alta macar angajatii hotelului au fost de treaba. Nu o sa mai revin :).
Trimis de Antonia92 in 15.09.13 19:10:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: -
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Antonia92); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Asta îmi aduce aminte de un sejur al nostru de vreo 4 zile la Venus (nu mai știu numele hotelului) de acum vreo 16 ani. Am ales hotelul fiind un hotel particular, printre primele la nivelul lui 1997. Îmi aduc aminte că se auzeau noaptea șoriceii rozând câte ceva în dulap. Proaspăta mea soție se ghemuia în mine și îmi spunea că sunt șoareci în cameră. Eu o contraziceam mai mult ca să o încurajez (pe ea dar și pe mine). La plecare i-am spus proprietarului ce se întâmpla așteptând cumva să fiu contrazis, să mi se fi părut mie. dar omul cu senitătate mi-a spus: "Dar e normal domne să fie șoareci, nu vezi că e un câmp în spate". No comment.
Săptămâna trecută am stat 3zile în Venus si prima optiune de cazare a fost Florica (pt. poziţia fată de plajă si curtea privata cu spaţiu pt. copii) dar dupa cateva ore de la rezervare am fost anuntat ca hotelul se inchide duminica asa ca m-am orientat spre hotel Sanda unde totul a fost perfect, aşa că până la urmă se dovedeste că am avut noroc că nu am fost cazat aici.
@Antonia92: Buna ziua,
Daca a fost asa cum scrieti (miros de mucegai), de ce nu ati solicitat alta camera la Receptie, si sincer in patru luni de zile nu am vazut in hotel nici un soricel, dar cu atata verdeata in jur nu va contrazic.
o zi frumoasa
@corneliu. toma: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Asemenea date se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe numele utilizatorului, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Jun.2020 Dezamăgitor, de evitat acest hotel — scris în 01.07.20 de ux115815 din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Aug.2018 Hotelul Iulia Resort — scris în 14.08.18 de Flori-Ralu din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2018 Adevărul despre Hotelul Iulia (Resort) din Venus, August 2018 — scris în 11.08.18 de Nelutu2019 din CLUJ - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Mini vacanta in Venus — scris în 21.08.17 de im_swenky din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Daca nu ai pretentii prea mari — scris în 13.08.17 de silviuozzy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O impresie buna — scris în 05.09.16 de IVANOVA din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu recomand — scris în 23.08.16 de Carmennistor din BUCUREşTI - nu recomandă