Pe scurt: amabilitate, curatenie, pret bun, foarte aproape de plaja. Un hotel foarte bun pentru cineva cu venituri medii si copii mici.
Mentionez ca am stat in camera dubla superioara fara aer conditionat la parter, in corpul A si a fost super (desi imi era frica de parter) si nu am intalnit pic de mucegai sau mirosuri urate.
Hotelul are si camere nemodernizate (fara gresie si termopane) la et. 1,2, 3 din corpul A.
Daca mergi cu masina exista parcare in spatele hotelului care costa 5 lei/zi. Statiunea in sine nu este mare lucru. Nu prea sunt posibilitati de distractie, daca vreti asta. Te poti plimba prin alte statiuni cu minicarul, sa mergi la Jupiter sau Saturn in cazul in care nu iti place Venusul.
Plaja este ok mai ales pentru copii, nu este aglomerata, apa nu este adanca la mal ca in alte statiuni.
Concluzia: o sa revenim cu drag la acest hotel daca mai avem posibilitatea si alta data.
Trimis de mirey1974 in 25.07.13 15:05:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirey1974); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mirey1974: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2020 Dezamăgitor, de evitat acest hotel — scris în 01.07.20 de ux115815 din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Aug.2018 Hotelul Iulia Resort — scris în 14.08.18 de Flori-Ralu din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2018 Adevărul despre Hotelul Iulia (Resort) din Venus, August 2018 — scris în 11.08.18 de Nelutu2019 din CLUJ - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Mini vacanta in Venus — scris în 21.08.17 de im_swenky din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Daca nu ai pretentii prea mari — scris în 13.08.17 de silviuozzy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O impresie buna — scris în 05.09.16 de IVANOVA din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu recomand — scris în 23.08.16 de Carmennistor din BUCUREşTI - nu recomandă