Nu ma asteptam la cine stie ce din partea lor avand in vedere numarul de stele pe care le poarta, dar nici sa-si bata joc pur si simplu de clientii lor. De obicei cand ne intoarcem din Bulgaria, innoptam si pe litoralul nostru de fiecare data.
Am mai stat acum 3 ani la acest hotel insa nu era totusi ca acum. De cum am intrat ne-a palit un miros de mucegai, cara iti patrunde credeti-ma pana in osisoare, iti intra chiar si in firul de par, in haine, peste tot! Am nimerit o camera la parter, camera destul de incapatoare zic eu.
Curatenie... jalnica! Camera este prevazuta cu o cuvertura din vremuri stravechi, care tine loc de jaluzea, grea, nespalata, cine stie de cand dateaza asta, si evident imbacsita de mucegai. Cand ne-am pus in pat... alta surpriza! O patura de lana, tot de pe vremuri, dinaia tepoasa ce te intepa peste tot si clar tot imbacsita de mucegai! Vreau sa va spun ca in 10 minute mi-a patruns mcegaiul in tot corpul si nu am putut inchide un ochi toata noaptea desi geamul era deschis! Pe la 4 dimineatza am fost si am dat la ratze ca nu mai puteam parca mi se adunase tot mucegaiul ala in capul pieptului, abia asteptam sa se faca odata dimineatza sa putem pleca! La ora 5 si ceva am iesit din camera si m-am dus la plimbare pe plaja, ca sa iau aer curat si sa scot mirosul din haine. Am pus hainele intr-o plasa ca sa nu mai simt miros nimic, dar daca ma credeti si cand am ajuns acasa si am deschis plasa tot mirosea inca!
In concluzie, nu recomand nimanui aceasta locatie cu mirosul ei de mucegai cu tot!
Trimis de raly in 09.10.14 10:59:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Hotelul Istria din Neptun merită mai multe stele! — scris în 16.07.23 de Tiberiu_N_S din SIRET [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Pret accesibil — scris în 13.07.18 de AlexBel din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Nu ma mai intorc la acest hotel — scris în 20.07.14 de slapulet* din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2013 Hotel OK — scris în 06.09.13 de Kiyomi din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un OK din partea mea — scris în 02.09.13 de turistfamilist* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Se poate si mai bine — scris în 17.07.13 de bogdan m din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un raport calitate/pret foarte bun — scris în 03.07.13 de viji din PLOIESTI - RECOMANDĂ