Este clar ca odata ce alegem sa petrecem un concediu in Romania nu trebuie sa ne asteptam la cine stie ce servicii (ma refer la maxim 3 stele). In cazul de fata, am ales acest hotel de 2 stele gandindu-ma ca si de optez pentru un 3 stele vor fi aceleasi inconveniente la un pret insa mai mare (din experienta).
Practic am fost interesat sa gasesc o locatie fara iz de egrasie, in care sa pot dormi pe un asternut curat, sa pot face un dus si sa folosesc baia fara teama de a atinge gresia. Chiar nu ceream mai mult!
Am observat o minutioasa grija din partea personalului in a mentine curatenia din interiorul si din afara hotelului. Trebuie sa ne gandim si la oamenii de afaceri care ar putea pune si aur pe jos in cazul in care turistii ar fi de acord sa plateasca tarifele corespunzatoare.
Ce sa spun, am fost multumit de alegerea facuta si recomand cu caldura acest hotel, atentie, de 2 stele!
Trimis de turistfamilist* in 02.09.13 16:37:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turistfamilist*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster: Este OK pozitionarea pe harta.
- Jul.2023 Hotelul Istria din Neptun merită mai multe stele! — scris în 16.07.23 de Tiberiu_N_S din SIRET [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Pret accesibil — scris în 13.07.18 de AlexBel din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un hotel mucegait — scris în 09.10.14 de raly din MEDIAS - nu recomandă
- Jul.2014 Nu ma mai intorc la acest hotel — scris în 20.07.14 de slapulet* din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2013 Hotel OK — scris în 06.09.13 de Kiyomi din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Se poate si mai bine — scris în 17.07.13 de bogdan m din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un raport calitate/pret foarte bun — scris în 03.07.13 de viji din PLOIESTI - RECOMANDĂ