ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.12.2009
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
TIPĂREȘTE
Am stat doua saptamini in Irlanda, in luna martie, 2008.
Impresii s-au adunat multe, insa in special turistice, nu financiare (am stat la niste prieteni, in Dublin).
Asa ca nu pot decit sa va recomand calduros (sic! ) destinatia, in special pentru verde, istorie, relaxare, aer si civilizatie.
Mai multe detalii: http://iulianmicu.blogspot.com/search/label/irlanda
## end review sc
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (IliaNu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Ireland, Insula de Smarald:
- Aug.2013 Castlebar, un oras tipic irlandez — scris în 29.08.13 de gentleman30 din BUCURESTI - RECOMANDĂ