Ieri ne-am intors de la Hotel International 4* - Bile Felix un de am petrecut 4 zile minunate (oferta de 1 Mai).
Ce pot sa va spun?
Md super ok, camera mica pentru 2 adulti + 2 copii.
Pentru 2 adulti e super ok.
Paturi comode dar si cel pliant suplimentar e foarte bun.
Am stat la etajul 10 - privelistea foarte frumoasa.
Baza de tratament complexa cu un personal foarte amabil, personalul este extrem de amabil de la liftiera pana la femeia de servici, toti cu zambetul pe buze si cu intrebarea daca te mai pot ajuta cu ceva sa nu eziti a cere.
Piscinele exterioare mari, ceea mai mica este si mai calda, ceea mare este pentru innotatori.
Piscina mica este prevazuta cu bar (pool bar), barmanii si ei super amabili si foarte rapizi, dezavantaj ca trebuie sa duci la piscina si in piscina banii - se putea rezolva cu un ceas sau cu plata la plecare, sezlonguri foarte multe.
Curatenia se face zilnic - prosoapele se schimbau zilnic (cele folosite), tv smart mare de tot, minibar contracost, noi am avut baia cu dus curatat zilnic, halat baie alb si papuci de unica folosinta, seif.
Ca si distractie sunt 2 mese tenis masa si una de biliard, contracost, se inchiriaza la receptie.
Terasa foarte frumoasa cu vedere la piscina, snack bar, pool bar, bar interior, parcare mare, dar mica in weekend, restaurantul principal foarte mare daca o sa coborati la Md pe la 8, de la 08:30 se cam aglomereaza si la cafea stai la rand, tot timpul se suplimenteaza orice.
Noi am ajuns pe la ora 11:00 si ne-au rugat politicos sa mai facem o plimbare pentru ca cei ilalti turisti inca nu au eliberat camera (chekin 14:00 checkout 12:00) dar la 12:30 eram in camera deja.
Statiunea era aglomerata, se poate manca la terasa foarte bine in statiune cat si la Hotel, Duminica insa a fost o harmalaie si o aglomeratie ca nu am avut loc nicaieri pe nicio terasa (in statiune), va recomand segway de inchiriat, lacul cu nuferi, apa calda de baut de la robinetul special de langa biserica din centrul statiunii (pt cei ce sufera cu stomacul). Statiunea este pentru iubitorii de apa, pentru cei super pretentiosi o sa fie plictiseala in statiune.
Trimis de ed in 02.05.17 11:50:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ed); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=77358
- May.2022 Nu recomand, o minivacanta esuata pe bani multi — scris în 30.05.22 de Ioana84 din DEVA - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel Internațional Baile Felix — scris în 15.04.22 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Umilitor, nu recomand si nici nu voi mai calca acolo — scris în 05.05.21 de doru motoru din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2019 Hotel International Baile Felix — scris în 05.11.19 de Ionel21 din MUREşENI [MS] - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel International, Felix, 4 stele? Dezamagitor... — scris în 16.06.19 de Armina2010 din IAşI - nu recomandă
- Mar.2019 Raportul calitate-pret total dezamagitor — scris în 03.03.19 de Oana73sorina din LUGOJ - nu recomandă
- Feb.2019 La Felix iarna — scris în 20.02.19 de Kostinmoise din BRASOV - RECOMANDĂ