Revelion 29 dec. 2016 - 02. ian. 2017
Am fost, pentru a doua oara, la revelion la Hotel International Baile Felix, cu prieteni care petreceau pentru a treia oara revelionul la acest hotel si impresia tuturor a fost "nu mai merita!!! " pentru ca de la un an la celalalt meniul si programul artistic a fost din ce in ce mai sarac, mai economic,
eu, care am fost de 2 ori pot sa confirm ca este incomparabil programul de revelion din acest an fata de cel de anul trecut,
a trebuit sa cumparam apa plata pt. spalat pe fata, dinti, pt. folosire la CEAI SAu cafea, apa de la retea fiind nefolosibila, datorita unei asa zise avarii,
am platit parcarea la sosire, dupa 16 ore de mers cu masina, cand ni s-au cerut banii imperativ si nu am folosit-o de loc, pentru ca era in intregime ocupata, masina am tinut-o pe coclauri!!!
Trupa Mandinga, asa zisa surpriza a fost o dezamagire totala, au cantat 3 melodii si acestea gen KARAOKE, cu ajutorul publicului, a mai fost o asa zisa tombola, la care se stia numele CASTIGATORULUI, care a fost strigat pe numele de familie sa-si ridice premiul-tv HD!!!
Pe data de 01. IAN. 2017 ne-am dus sa servim un pranz la ora 12,00 si abia dupa ce am protestat ca nu este normal ca de la un hotel de 4 stele sa mergem la o pensiune sa servim prinzul, pe banii nostri, am fost sertviti in timp ce se matura IN RESTAURANT!!
Pacat de personalul profesionist supus ordinelor unui administrator lacom!!! Nu va stricati revelionul viitor rezervand la ACEST HOTEL!!!
Trimis de mounky in 03.01.17 16:42:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: GEOAGIU, TG. JIU, CONSTANTA, PITESTI, IASI,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mounky); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mounky: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
-------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=75602
-------
Despre condițiile de cazare ce ne puteți spune?
- May.2022 Nu recomand, o minivacanta esuata pe bani multi — scris în 30.05.22 de Ioana84 din DEVA - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel Internațional Baile Felix — scris în 15.04.22 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Umilitor, nu recomand si nici nu voi mai calca acolo — scris în 05.05.21 de doru motoru din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2019 Hotel International Baile Felix — scris în 05.11.19 de Ionel21 din MUREşENI [MS] - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel International, Felix, 4 stele? Dezamagitor... — scris în 16.06.19 de Armina2010 din IAşI - nu recomandă
- Mar.2019 Raportul calitate-pret total dezamagitor — scris în 03.03.19 de Oana73sorina din LUGOJ - nu recomandă
- Feb.2019 La Felix iarna — scris în 20.02.19 de Kostinmoise din BRASOV - RECOMANDĂ