Am rezervat un sejur de 8 zile, la recomandarea unei prietene.
Ne-am simtit foarte bine datorita dotarilor hotelului (4 piscine, baza de tratament, sala de fitness) si amabilitatii personalului.
Puncte forte:
- dotarea cu piscine curate, atat cu apa incalzita cat si cu ape termale, cu hidromasaj
- sala de fitness disponibila
- baza de tratament are personal binevoitor si competent
- curatenia in camera
- rezervarea fara probleme, doar prin telefon, mi-a placut ca au avut incredere in mine fara sa-mi ceara garantii ori plata unui avans si am gasit exact ce am cerut (camera la un nivel inferior, cu pat matrimonial si vedere spre parcare)
Puncte de imbunatatit:
- noi suntem vegetarieni si nu prea am gasit ce manca in restaurantul hotelului la pranz sau seara. Daca mergeti la Baile Felix si sunteti vegetarieni, puteti gasi de mancare la restaurantul vegan CRIS, din Oradea.
- Parcarea e cam inghesuita, in special in week-end
- Am vrut patru sedinte de masaj si nu am obtinut niciuna, desi am anuntat cu doua zile inainte. Masajele se obtin mai usor dimineata, insa noi dimineata aveam un alt program si am dorit dupa-amiaza, cand nu este decat un maseur.
Trimis de Monicu in 24.08.14 23:31:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Litoralul romanesc, Valea Prahovei, Baile Herculane, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Monicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2022 Nu recomand, o minivacanta esuata pe bani multi — scris în 30.05.22 de Ioana84 din DEVA - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel Internațional Baile Felix — scris în 15.04.22 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Umilitor, nu recomand si nici nu voi mai calca acolo — scris în 05.05.21 de doru motoru din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2019 Hotel International Baile Felix — scris în 05.11.19 de Ionel21 din MUREşENI [MS] - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel International, Felix, 4 stele? Dezamagitor... — scris în 16.06.19 de Armina2010 din IAşI - nu recomandă
- Mar.2019 Raportul calitate-pret total dezamagitor — scris în 03.03.19 de Oana73sorina din LUGOJ - nu recomandă
- Feb.2019 La Felix iarna — scris în 20.02.19 de Kostinmoise din BRASOV - RECOMANDĂ