Am avet ceva treaba in Oradea si mi-am cautat o cazare. M-am orientat spre Baile Felix vizand acest hotel. Toate bune si frumoase, fac rezervare, platesc si pornesc spre destinatie. 8 ore din Bucuresti si ajung in fata receptionerului. Priveste o lista si imi spune ca in single-ul meu este deja cazat cineva cu o noapte inainte de catre colega...
Dupa vreo 20 minute de vorbe a ajuns la concluzia ca trebuie neaparat sa-mi gaseasca o camera, ceea ce a si facut. Intr-un final am fost cazat.
Curat locul (ma refer la camera). Piscina hotelului ok. Spre seara, dupa o zi de alergatura, doresc sa folosesc baia... dar stupoare apa de peste tot (dus, chiuveta si wc) pare a fi o mocirla... Am lasat sa curga 30 min. apa dar fara rezultat. Dimineata, dupa vreo 10 min de curs a ajuns la culoarea normala... adica 'fara'.
Despre micul dejun 'incorporat' de altfel in pret, e ok...
Trimis de bluewave in 13.03.12 08:17:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bluewave); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Din fotografiile tale, baia pare într-adevăr a aparține unui hotel de 5*. Iar apa colorată poate a fost apă termală încropită cu puțin nămol sapropelic, că doar Băile Belix e în primul rând o stațiune de tratament, iar administrația a uitat să te informeze că hotelul oferă și astfel de servicii
@mariana. olaru: pe firma hotelului scrie 4*. apa termala este normal sa fie oriunde altundeva intr-o statiune cu surse termale decat la robiletul unei bai din camera hotelului.
Sper că ai remarcat că a fost doar o glumă ceea ce ți-am scris! Firește că într-un hotel la care plătești 75 euro/noapte te aștepți ca serviciile să fie pe măsură, în acestea punând pe primul plan condițiile igienice (sau cel puțin asta apreciez eu).
De ce n-ai pus mai multe fotografii? Sau te numeri printre aceia cărora le ajung doar cuvintele pentru a descrie un loc, o experiență, niște oameni..., iar pentru aspectele discutabile fac proba cu imaginea propriu-zisă? Eu cred că orice fotografie poate grăi mai mult decât cuvintele, fie ele de laudă, fie critice.
@mariana. olaru: din pacate nu am facut altele... ce nu mi-a placut am spus si am aratat. merg pe principiul preventiei!
- May.2022 Nu recomand, o minivacanta esuata pe bani multi — scris în 30.05.22 de Ioana84 din DEVA - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel Internațional Baile Felix — scris în 15.04.22 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Umilitor, nu recomand si nici nu voi mai calca acolo — scris în 05.05.21 de doru motoru din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2019 Hotel International Baile Felix — scris în 05.11.19 de Ionel21 din MUREşENI [MS] - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel International, Felix, 4 stele? Dezamagitor... — scris în 16.06.19 de Armina2010 din IAşI - nu recomandă
- Mar.2019 Raportul calitate-pret total dezamagitor — scris în 03.03.19 de Oana73sorina din LUGOJ - nu recomandă
- Feb.2019 La Felix iarna — scris în 20.02.19 de Kostinmoise din BRASOV - RECOMANDĂ