Baile Herculane are astazi un amestec de vechi si nou, iar contrastele sunt prezente la tot pasul. Hoteluri si cladiri de patrimoniu distruse de blestemul numit Armas, care inca este pacostea zonei, alaturi de pensiuni si hoteluri noi, frumoase dar multe fara dotarile unui tratament modern, fac ca orasul sa fie unul al contrastelor.
Deoarece cunosteam hotelul International, o constructie noua, frumoasa si amplasata fericit, am revenit cu placere in 15 iulie 2011 pentru a mai repara ceva din uzura acumulata de organism in timp si pentru a acumula o doza de energie.
Alegerea a fost fericita deoarece am avut conditii perfecte de tratament, bun simt dar mai ales profesionalism la fiecare din cei care dovedesc nervi de otel cu noi turistii. Multumiri doamnei Mariana, prietenului Titu, Simonei si doamnei Vivi, pentru seriozitatea cu care trateaza oaspetii, pentru profesionalismul de care dau dovada. Experienta celui care conduce acest hotel se vede pretutindeni in fiecare loc sau serviciu oferit, iar domnul director Petrica S. stie ca nimeni altul sa imbine utilul cu placutul, eficienta cu amabilitatea. Multumiri, vom reveni. Nota 10.
O nota discordanta face o locatie vecina strandul si hotelul Sara's son unde patronul are un singur scop, banul sa curga. Servicii proaste, haos si lipsa de experienta in turism, vizibile la tot pasul. Regrete, nota 5.0.
Trimis de fanu_ciurleanu in 01.08.11 23:58:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fanu_ciurleanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.87800500 N, 22.41479200 E - neconfirmate încă
frumoasa descriere, dar nu ne spui nimic despre hotel, conditii de cazare, camere, servicii, restaurant, tratament (daca exista) etc.
fara sa ofensez autorul, pare un mic articol de reclama, in care totul este minunat si ne atrage atentia sa nu ne ducem la vecini.
incearca sa adaugi cate ceva care sa ne faca dornici de a merge acolo, sa ne arati ce ti-a placut cel mai mult si, mai ales, de ce ti-a placut.
poti, daca vrei, sa motivezi notele acordate?
Nu pot sa cred nimic din ceea ce a-ti scris referitor la grija pe care v-a fost acordata insirandu-i pe totii angajatii care se ocupau de tratament, atentia nu era acordata pacientului tratat la momentul respectiv profesionalism lipsa. Bani luati cu forta din buzunarul turistului.
Din textul scris mai sus de autorul care ii lauda reiese o adevarata reclama.
@cocorico, dar poate ca nu-i trateaza egal pe toti oaspetii...
(ceea ce nu-i de laudat, de altfel).
Dar cum explici ca mai sunt multe alte articole scrise de oameni multumiti de acest hotel?
Chiar nu ii trateaza pe toti la fel. In acea perioda (vezi review aici) era un turist care ocupa o pozitie buna in societate, nu pot da prea multe detalii si totul se invartea in jurul acelei persoane nu contau ceilalti, multi turisti erau nemultumiti de evenimentul respectiv dar incercau sa treaca peste pt a nu isi strica de tot concediul. Tarifele erau la fel pt toata lumea dar probabil banii nostri nu erau la fel de buni ca acelei persoane, "interesul poarta fesul" La noi in Romania se poate intampla.
- Aug.2019 Un sejur plăcut la hotelul Internațional — scris în 22.05.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Mar.2019 Hotel International Baile-Herculane — scris în 25.03.19 de Cosmina79 din DEVA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Cat de cat bine!!! — scris în 05.10.18 de gcristian din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Un sejur relaxant, un pas spre vindecare! — scris în 03.08.18 de Moholea Monica din PECICA - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Foarte frumos — scris în 14.03.18 de lidia lidia din TâRGU MUREş
- Jan.2018 Din nou caldura si calitate — scris în 09.01.18 de G Sirbu din DALHEM - BELGIA - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Din nou la cota maxima! — scris în 13.01.17 de G Sirbu din DALHEM - BELGIA - RECOMANDĂ