Am fost placut surprins de Hotelul Inter (5 *) din statiunea Venus. Este situat chiar la malul marii. Desi statiunea e dezolanta si neingrijita in mari proportii am observat multe hoteluri de 4* si chiar 5* refacute la standarde inalte cu piscine si zone de relaxare frumos amenajate.
Cat despre Hotelul Inter ce pot sa spun, in opinia mea isi merita stelele, interioarele arata foarte bine, curate, camerele mari, spatioase, pat mare, TV LCD diagonala 80, cos cu fructe in camera, ceaiuri, cafele (pliculete) incluse in pret (era improspata stocul), baie utilata chiar cu cantar, cabina de dus mare cu gratar de lemn, toate camerele au o vedere frumoasa la mare.
Zona piscinii f frumos amenajata - piscina nu e foarte mare dar suficienta si nici adanca (nu depaseste cred 1.70 m, umpluta cu apa de mare), dusumeaua care imprejuieste piscina e din lemn, inconjurata de gazon ingrijit, multe flori (trandafiri) palmieri, hamacuri, leagane, un mic bazin cu statuieta - ornament.
Plaja amenajata astfel incat nu lipseste nimic (sezloguri, paturi, umbrele, beach bar, ponton pt plaja si acces in mare inclusiv pt sporturi nautice, cu dusuri un cort frumos cocotat pe un damb creat artificial (cu masute si canapele comode), zona joaca copii).
Atat la piscina cat si pe plaja sunt oferite gratuit sezlogurile, paturile si prosoapele de plaja de catre personalul care este amabil. Nu e aglomerat, nu este tiganie. In timpul zilei vine un instructor la piscina care mentine buna dispozite a turistilor pt vreo 2 ore.
Micul dejun nu numai variat dar foarte calitativ (ca exemplu de la prosciuto, salam sibiu, etc... iar de baut chiar si sampanie). Personalul din hotel bine calificat si amabil. Nu am avut nici un fel de problema pe toata durata sejurului.
Mi-am promis ca voi reveni asa ca am achizitionat din Martie bilet pt sf lunii Iunie inceputul lunii Iulie la un pret f bun 6 nopti cazare + mic dejun pt 2 persoane doar 1650 lei.
Eu m-am simtit foarte bine si il recomand celor care vor doar o vacanta de relaxare intr-o oaza de liniste, eleganta si rafinata as putea spune. Singurul minus e dat de statiunea neingrijita in multe zone, statiune care are si unele atuuri fata de unele ca: Eforie Nord, Saturn, etc si anume: mai putin galagioasa, si e mult mai putina tiganie).
Trimis de lucian1979 in 07.05.16 11:44:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: in majoritatea zonelor tarii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucian1979); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
- Sep.2020 Inter 5* Venus -- Tipic romanesc. Stele romanesti date pe alte criterii decat performanta — scris în 03.09.20 de ux117409 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Exact o experienta culinara ireprosabila — scris în 08.08.20 de ux116657 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU e de 5 stele — scris în 25.07.19 de 2019 din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Atenţie la neatenţie :))) — scris în 27.07.17 de Mita2013 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamagitor... — scris în 31.08.16 de danapop din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2016 La pomul laudat — scris în 24.08.16 de mona28 din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2016 Un concediu de vis — scris în 14.08.16 de Valy2016 din LUGOJ [TM] - RECOMANDĂ