Un Paste si un 1 Mai excelent! Un program minunat pentru copii!
Pentru minivacanta de Paste am ales pachetul de la Inter Venus si bine am facut pentru ca ne-am simitit excelent, tot grupul de 8 adulti si un copil de 4 ani.
Incep cu amabilitatea personalului de la rezervari, receptie, ospatari, educatoarea, doamnele de la SPA, incredibil de multa atentie ne-au acordat si in permanenta focusati pe nevoile turistilor.
Mi-a placut Inter pentru ca aveau un program de animatie super pentru copii si chiar nu s-au laudat, din contra au avut activitati pe care nici nu le-au prezentat in oferta :
- educatoarea cu activitati pe toata perioada sejurului-gradinita in interiorul hotelului a fost deschisa de la 10:00- la 18:00, dar si in afara acestor ore, chiar daca nu era educatoarea acolo, iti dadeau cartela de la receptie si puteai sa stai cat vrei,
- jocurile de pe plaja-toate in spiritul Sarbatorii Pascale-Iepurasi, oua de ciocolata, pictare oua...
- in ziua de Paste i-au avut invitati pe Minnie si pe Iepuras, urmati de un spectacol excelent de magie. MINUNAT!! Fetita mea s-a simtit excelent!!
Cazarea, masa, fara repros-foarte curat, iar pentru micul dejun si berbecutul la protap nota 10. Au avut si pentru parinti program artistic in fiecare seara la restaurant, piscina exterioara a avut apa incalzita, iar de 1 Mai chiar s-a putut face si baie.
Felicitari InterVenus pentru buna organizare si abia asteptam sa revenim!
Trimis de Ramos in 03.05.16 11:55:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Poian Brasov-Alpin, Rina Vista, Conacul Ambient, Hora cu Brazi..., Covasna-Clermont, Mamaia-Phoenicia, TM, CJ, BM, VL, IS, NT, PH, MM etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ramos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ramos - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 36&ridAnt=68317
- Sep.2020 Inter 5* Venus -- Tipic romanesc. Stele romanesti date pe alte criterii decat performanta — scris în 03.09.20 de ux117409 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Exact o experienta culinara ireprosabila — scris în 08.08.20 de ux116657 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 NU e de 5 stele — scris în 25.07.19 de 2019 din TIMIşOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Atenţie la neatenţie :))) — scris în 27.07.17 de Mita2013 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamagitor... — scris în 31.08.16 de danapop din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2016 La pomul laudat — scris în 24.08.16 de mona28 din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2016 Un concediu de vis — scris în 14.08.16 de Valy2016 din LUGOJ [TM] - RECOMANDĂ