Astazi am fost in vizita la d-na Iuliana Georgescu, care are o fata deosebita, olimpica la pictura si romana, pe nume AGHATA.
Am fost impreuna cu "lidiasi" care a reusit sa isi convinga si sotul sa vina cu noi in vizita. De cum intri, de izbeste modestia in care traiesc aceste 2 persoane, mama si fica, intr-o garsoniera confort II unde intre pat si biblioteca plina de carti abia are loc o persoana. Lucrul bun daca pot spune asa e ca au caldura. Am ajuns seara, dupa alt program (gemenele-pitesti) si nu am stat decat pret de cateva multumiri (d-na se blocase de bucurie) dupa care cu sufletul linistit am plecat spre casa bucurandu-ma ca am mai cunoscut un membru AFA.
Am o poza pe care o voi atasa probabil maine.
Mentionez ca d-nei Iuliana i s-a dat din partea AFA 700lei si o punga cu alimente de la mine din camara, asta ca sa ma scot ca ghita a intarziat. (vinete, gem capsuni, miere, paste, orez, biscuiti, ceai negru, ... cam atat)
Trimis de roth in 19.12.10 21:06:21
Camelia (roth) si lidias mii de multumiri
pentru tot ceea ce ati facut si impliniri !
Sa fiti binecuvantate
Si s-aveti sarbatori luminate
De magia Sfantului Craciun
Pentru sufletul vostru cel bun!
Sa va dea Dumneu sanatate
Si sa va umple casa cu de toate:
Bucurie, fericire
Si realizari depline
Eu va multumesc in prag
De duminica seara
Si va-mbratisez calduros, cu drag
in ciuda gerului de-afara!
P.S. Intr-adevar Mos Craciun exista
Si mesagerii lui din lista
Sunteti voi, 2 sufletiste !
Membre de-onoare AFA-iste.
BRAVO si mii de plecaciuni pentru gestul vostru nobil !
Mutat, la reorganizare, in rubrica "Initiative AmFostAcolo" (nou-creata intre timp pe site)
- Apr.2019 Campanie umanitara AFA 2019 – darea de seama — scris în 07.05.19 de vulpe mihaela din BUCURESTI
- Mar.2019 SECRET BUNNY 2019 — scris în 21.03.19 de roth din BUCUREșTI
- Mar.2019 Inca o campanie umanitara AFA — scris în 18.03.19 de vulpe mihaela din BUCURESTI
- Nov.2018 SECRET SANTA 2018 — scris în 17.11.18 de roth din BUCUREșTI
- Feb.2018 Secret Bunny 2018 — scris în 26.02.18 de roth din BUCUREșTI
- Nov.2017 Secret Santa 2017 — scris în 07.11.17 de roth din BUCUREșTI
- Dec.2016 Lung ii drumul Clujului... dar cu Blue Air si o companie placuta se ajunge repede — scris în 15.12.16 de mishu din BUCURESTI