Conditii excelente, personalul foarte amabil, camerele sunt dotate cu tot ce trebuie, iar restaurantul are o ambianta placuta si o bucatarie reusita.
Ne-am simtit bine din toate punctele de vedere.
Cand o sa mai merg in Suceava, cu siguranta o sa ma cazez tot aici.
Trimis de bibsiana in 29.08.11 15:16:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bibsiana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Noi ce ar trebui sa intelegem din aceste randuri?! Ati fost acolo, sau nu?
Am fost acolo, altfel de unde as sti sa-l descriu?
In plus cand adaug o impresie completez data cand m-am cazat.
Ati fost acolo si ati servit masa? Ori ati fost si cazati acolo? Sunt MULTE variante posibile...
”Cand o sa mai merg in Suceava, cu siguranta aici o sa ma cazez.
Din citatul de mai sus s-ar subintelege ca nu ati fost cazati acolo... (altfel ai fi scris "tot aici o sa ma cazez" sau "o sa ma cazez din nou aici" etc samd)
Nu ai vrea sa scrii mai pe larg imprejurarile si conditiile gasite acolo, sa nu trebuiasca sa folosim noi "forcepsul"?
- Jun.2018 Hotel Imperium Suceava, deceptie — scris în 14.03.19 de niculescu235* din TECUCI [GL] - nu recomandă
- May.2015 Confort & zgomot imperial — scris în 10.08.16 de marynna28 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 4**** cazatoare — scris în 09.03.15 de gotty din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Cele mai bune conditii de cazare in Suceava — scris în 09.02.13 de carolinam din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Confort si eleganta — scris în 24.06.11 de mirmicu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu merită 4 stele — scris în 20.07.23 de ux129848 din RO - nu recomandă