Superb. Recomandam din toata inima
Am ales un weekend prelungit de relaxare la Hotel President Tg Mures. Am ales hotelul pentru spa. Cand am ajuns la hotel am fost cazati intr-o camera cu pat matromonial, jacuzzi in baie, foarte frumos, deosebit. Initial am crezut ca au gresit cand ne-au dat camera, apoi am aflat de la niste prieteni veniti a 2a zi ca asa sunt mai toate camerele.
Micul dejun ok, bufet suedez, destule feluri, se poate si mai bine, dar noi am fost multumiti. Am avut o cina inclusa in pachet, restaurantul foarte dragut, iar mancarea foarte buna. Noi am comandat piept de curcan, gatit foarte bine la gratar. Un grup de persoane de la o masa alaturata au comandat vita la gratar, arata demential, ne-a parut foarte rau ca nu am comandat.
De SPA, foarte multumiti, o singura sugetie, putina aromaterapie nu ar strica, In rest muzica de relaxare, piscina mare, cu apa putin incalzita. Saune de tipuri diverse, frumoase, 2 jacuzzi, atmosfera buna, frumos. De acolo ne-am comandat cate o pizza de la pizzeria de acolo, foarte buna.
Trimis de julica88 in 28.05.12 16:42:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (julica88); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.51574400 N, 24.51904000 E - CONFIRMATE
Doua locatii cu aceeasi denumire, doua orase diferite, conditii... de la cer la pamanat! Sper ca stii la ce ma refer!
E frumos acolo, o cazare de luat in seama, noi suntem innebuniti dupa Spa-uri!
@sunflower: exact. Din pacate a trebuit sa vedem pe pielea noastra
- May.2023 Excelent, cu recomandare — scris în 15.05.23 de ux129056 din CICEU [HG] - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Curatenia in camera lasa de dorit — scris în 18.01.22 de ux123428 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Mar.2020 Imperial Inn Hotel – o optiune excelenta de cazare in Targu Mures cu SPA — scris în 06.03.20 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Hotel Imperial Inn Spa – Patru stele dintr-o constelaţie de stele — scris în 28.03.18 de MICAGEO din BACăU - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Dezamagitor! — scris în 05.12.15 de mariustabra din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Eu promovez Romania - Hotel President Tg Mures — scris în 16.08.14 de homejade* din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Un hotel luxos — scris în 01.01.13 de maria30* din CLUJ - RECOMANDĂ