camere simple, curate, mincare buna, dar apa, plaja minunate!
personal cam plictisit si dezinteresat, dar amabili.
am mai fost la riu palace de cinci stele, dar ne a placut mai mult in ifa.
am fost in aproape toate excursiile, recomand samana si altos de chavon.
in oct ne intoarcem!!
apa are vreo 28 de grade si este incredibil de albastra!
MINUNAT
Trimis de bd in 04.08.11 23:28:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CARAIBE. A mai fost în/la: riu palace
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bd); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 18.66906500 N, -68.40700300 W - CONFIRMATE
nu am poze cu camera, are hotelul pe site ul lui. la cit stau in camera nici nu ma intereseaza, decit sa mi schimbe prosoapele!!!
pozele efectiv m-au "terminat". Superb intr-adevar.
Review-ul cam sarac in informatii totusi.
Pretul e cu tot cu bani de buzunar sau doar sejurul?
Cum a fost vremea in Octombrie? Am rezervat si noi pentru 23-30 octombrie anul acesta, la alt hotel, dar avem ceva emotii legate de vreme
[@liviup76]: daca ploua, daca e innorat, daca e furtuna tot cald si bine este! noi patru ani la rind tot in oct am fost si a fost minunat
[@miha_t]: pret fara avion pina in madrid. acolo scoti bani din buzunar doar pt excursii, 100, max 400 dolari de persoana, cadouri si bacsis! este all inclusiv.
- Feb.2018 Super hotel, cu bune și cu mai puțin bune — scris în 19.02.18 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Ifa Villas Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana, Caraibe — scris în 16.11.15 de popcristian din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Vacanta in Rep. Dominicana — scris în 26.07.15 de roloback din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Cel mai mare resort all-inc din câte am văzut — scris în 24.04.18 de Alex S din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Un alt colt de RAI — scris în 30.04.12 de andreea72 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2011 O experienta de neuitat - minunat — scris în 06.06.11 de Filip.P din TIMISOARA - RECOMANDĂ