Ibiza Hotel3 / MENIU
Nu recomand! Evitati locatia
Am ajuns in jurul orei 10 dimineata, cazarea se face la ora 16, parcarea se plateste ca asa se poarta la noi...
Camera de la parter a fost nominalizata de receptionera pentru a ma gazdui.
Prima dimineata din mini vacanta mea a fost jalnica, tipete, zgomote se auzea mai mult decat perfect din camera mea.
Wc-ul se misca si chiar mirosea urat. Angajatii sunt foarte importanti, de patron sa numai amintesc, genul de cocalar fara maniere.
Distanta de plaja este chiar mare se ajunge in 15 minute.
Nu recomand!
Trimis de Stefanx1282 in 27.08.15 21:07:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Stefanx1282); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun venit pe site @Stefanx1282
Poți, te rog acorda note pentru servicii, plajă, distracție și relaxare. Sunt importante în stabilirea unei medii cât mai reprezentative a unității. Ați beneficiat de masă?
Câteva fotografii ar fi binevenite, mai sunteți încă acolo?
Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile "Q&A" (întrebări şi răspunsuri), de multe ori foarte utile, în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
@Stefanx1282: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jul.2019 Am fost în vacanță la Ibiza! :) — scris în 14.08.19 de Marius Tut din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamăgire... nu trei stele... poate două sau chiar una... — scris în 13.09.18 de adi 13* din TIMIşOARA - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Ibiza de trei stele, care abia ar merita două — scris în 03.09.18 de Dorin Pavel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel OK — scris în 23.08.18 de FlorianC din CAMPULUNG - nu recomandă
- Jul.2017 Un hotel cochet, curat si elegant — scris în 13.07.17 de olivia1978 din AIUD [AB] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Un week end plăcut — scris în 19.09.16 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Neplăcut — scris în 19.08.15 de adriana75 din ONEşTI [BC] - nu recomandă