Buna ziua. Am hotarat sa scriu cateva impresii despre hotel pentru a ajuta viitorii clienti in alegerea unui hotel bun. Noi, in momentul in care am ales hotelul, nu prea am gasit impresii si am considerat pozele de pe site ca fiind reale. Si nu ne pare rau pentru alegere.
Am optat doar pentru serviciile de cazare. Am fost foarte multumiti de camera, este mare, spatioasa, curata. Lenjeriile sunt impecabile, si la cerere s-au schimbat. La fel si prosoapele. Nu o sa mai pun poze, pentru ca cele de pe site sunt reale.
Hotelul are si un mic restaurant unde se poate servi masa.
Foarte atent personalul, incepand cu doamna administrator (proprietara), fetele de la receptie, doamna care facea curatenie. Nota 10.
Nu am avut probleme cu parcarea, cu diferite insecte, tantari, scurgerea la baie. Foarte curat.
Noi, am considerat mult mai frumos hotelul decat alte hoteluri de 3 stele la care am fost in statiunea Rimini, Italia.
Masa am servit-o pe terasa LITORAL, mancare de care am fost foarte multumiti.
Plaja este destul de aproape, 10 min, tinand cont ca am fost cu un copil de 4 ani. Mult mai curata decat in anii trecuti, apa impecabila a fost anul acesta. Daca oamenii care sunt pe plaja ar fi mai atenti la curatenie, ar fi si mai bine. Dar a fost ok. Pretul sezlongului a fost 10 lei /zi, insa, deoarece aveau umbrelele foarte mari, am renuntat, mi se parea ca nu este soare in acea zona din cauza umbrelelor.
Pe final, complimente proprietarilor, sa nu coboare standardele de curatenie, amabilitate.
MERITA SA ALEGI HOTELUL IBIZA!!!
Trimis de mihaelamuresan in 19.08.12 14:12:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: costinesti, mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaelamuresan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2019 Am fost în vacanță la Ibiza! :) — scris în 14.08.19 de Marius Tut din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamăgire... nu trei stele... poate două sau chiar una... — scris în 13.09.18 de adi 13* din TIMIşOARA - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Ibiza de trei stele, care abia ar merita două — scris în 03.09.18 de Dorin Pavel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel OK — scris în 23.08.18 de FlorianC din CAMPULUNG - nu recomandă
- Jul.2017 Un hotel cochet, curat si elegant — scris în 13.07.17 de olivia1978 din AIUD [AB] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Un week end plăcut — scris în 19.09.16 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Nu recomand! Evitati locatia — scris în 27.08.15 de Stefanx1282 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă