BUN
IBIS în stil italian
Hotel IBIS Milano Malpensa
Adresa Via Al Campo 100,21010 Cardano al Campova, Italia
Dupa o noapte nedormita si o zi tot pe drumuri, cu primele vizite bifate, Bergamo si Milano, ne îndreptam spre prima cazare un hotel din lantul Ibis, un hotel care îsi merita cele 3 stele. S-a facut o pauza pe autostrada la un Autogrill, ghidul a avut grija ca la anumite intervale sa se opreasca pentru pauza pe tot parcursul circuitului si sa anunte în timp util daca sunt magazine, taverne, pizzerii în jurul hotelurilor de cazare. Au fost 8 persoane care nu au cumparat pachetul optional de 7 cine si cel de excursii optionale.
Drumul a durat o ora si nu stiu cum a trecut deoarece oboseala si-a spus cuvântul, am dormit tot drumul.
Camera are un pat matrimonial suficient de mare si saltea buna, lenjeria de calitate. Doua blaturi si doua veioze stânga -dreapta, o bancheta pentru bagaje, la fereastra un blat lung lânga un dulap deschis cu cinci rafturi si o bara cu umerase, spatiu cam insuficient dar cum stam doar o noapte nu insiram hainele. În fata patului este plasat un TV cam mic, de regula caut un canal cu muzica locala oriunde ma duc, alaturi o oglinda pe verticala, parchetul fara covorase este în stare buna si curat.
O mentiune, peste tot unde am fost cazati camerele nu erau dotate cu minifrigidere si nici acest hotel Ibis nu are.
Baia moderna, are cabina de dus, lânga vasul de toaleta este si un bideu, deasupra e un support cu prosoape, chiuveta de culoare verde e o pata de culoare ce ofera eleganta, dozatoare cu sapun la cabina de dus si chiuveta, uscator de par. Sub chiuveta e o bara pentru prosoape.
Consumabile doar cele stricte, gel de dus si sapun, hârtia igienica este obligatorie.
Cina
Primul fel a constat în paste fierté al dente cu sos de rosii si felii de vinete si un bol comun la patru persoane cu parmezan din care am pus cu generozitate, doar suntem în Italia si pastele sunt hrana de baza. Doar ca nu-mi plac pastele fierté al dente ci fierté ceva mai bine. Dupa împartirea pastelor la toata lumea o doamna de la bucatarie a venit cu oala si a mai oferit suplimentar paste la cine a mai vrut.
Mic dejun
Ïn spatiul rezervat servirii mesei amenajat modern stil Ibis, prezentarea produselor m-a uimit, adica în oale!!!
Mic dejun bun si suficient.
A fost singurul hotel cumsecade din acest circuit, restul au fost selectate din reteaua de hoteluri de familie din statiuni balneo, modeste si din punct de vedere al cazarii si al mâncarii oferite.
Ghidul ne-a spus, într-un fel ca sa scuze aceasta modestie, ca agentia din RO solicita unei agentii italiene sa gaseasca hoteluri aflate între obiectivele de vizitat si care sa accepe cazarea grupului doar o singura noapte deci banii se împart între trei parteneri si hotelurile nu câstiga prea mult, Multora nu le convine acest mod deoarece câstigul este diminuat si de cheltuielile cu curatenia si spalarea lenjeriei si a prosoapelor. Hotelierilor nu le mai convine nici doua nopti, discuta de la cinci nopti în sus, chiar daca nu e sezon si nu au clienti.
Ne-am bucurat de ceea ce am vazut, admirat si nu am lasat acest aspect sa ne strice bucuria de a fi acolo.
Personal amabil si generos, un hotel bun pntru o cazare intermediara de unde poti pleca catre obiectivele de vizitat.
Trimis de Yolanda in 27.10.24 13:33:04
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yolanda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "ibis Milano Malpensa Hotel [Cardano al Campo], MILANO" (nou-creată pe sait)
@webmasterX: da, este corect.
Multumesc.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@Yolanda: O cazare bună, binevenită după un circuit intens! Nu am înțeles în rubrica cu datele cazării suma de 2478 euro, se referă la excursie sau...
@mprofeanu: a fost prima cazare din circuit, a doua zi în autocar ghidul ne-a pus în tema despre urmatoarele cazari... voi povesti dar dupa ce voi scrie 2-3 rw-uri despre ultima vizita în Franta.
Suma de 2478 euro reprezinta costul excursiei cu optionale si demipensiune pentru doua persoane.
Multumesc de vizita si ecou.
@Yolanda:
”Hotelul este clasic ibis, adica cladire sobra, fara balcoane, cu geamuri care nu se deschid dar cu interior modern si doua lifturi mari foarte utile pentru transport persoane cu bagaje.
Si cum se aeriseste?
Imi place camera! Eleganta si intima, cu culori odihnitoare.
”Primul fel a constat în paste fierté al dente cu sos de rosii si felii de vinete si un bol comun la patru persoane cu parmezan din care am pus cu generozitate, doar suntem în Italia si pastele sunt hrana de baza. [... ]
Felul doi un snitel subtire din carne de porc si o mica salata cu rucola si câteva felii de rosii. Desertul a salvat cina, tarta cu crema de vanilie si fructe. Doamna a fost generoasa din nou, a venit cu supliment de desert, bineînteles ca am profitat de oferta.
Suna foarte echilibrat! Mie imi plac pastele al dente. La desert as fi avut probleme, eu fiind alergica la vanilie.
”prezentarea produselor m-a uimit, adica în oale!!! Oale cu crenvursti, oale cu omleta, cu iaurt, cu legume, cu salata de fructe, doar cascavalul si sunca erau puse pe un platou, cafea cu croissant tare bune. Stil italian! Mic dejun bun si suficient.
Inedit mod de prezentare al micului dejun! dar important este gustul si aici a fost si bun si suficient.
IBIS este, totusi, un nume care se respecta!