EXCELENT
A trebuit să facem o călătorie oarecum neplanificată, cu bilete de avion și cazări luate din scurt. Principalele criterii după care am ales hotelul au fost prețul și locația. Am fost inspirați - luăm în calcul să mai stăm aici, dacă vom mai ajunge în Aachen, și recomandăm și altora.
Bine, e important și ce iți propui într-o anumită ieșire. Dacă vrei să te resfeți, se pot găsi variante mult mai bune - voi reveni cu una, în curând. Dacă, însă, stai în cameră doar cât dormi, cum a fost cazul nostru, este perfect.
Pe Booking, hotelul este notat cu 7,4. Dacă se ține seama de raportul preț-calitate, nota iese mult mai bună.
Adresa, locul pe hartă, poze și câteva impresii pot fi găsite pe
despre SERVICII
Hotelul nu are recepție decât două ore pe zi, în intervalul 17-19. Pentru eficientizarea costurilor, aceleași persoane se ocupă dimineața de micul dejun, la amiază de curățenie și seara de recepție. Dacă vii în alt interval, totul se realizează pe bază de coduri, generate de un aparat aflat la intrare. Este puțin ciudat să fii întâmpinat de un roboțel, dar ăsta e trendul în turism acum.
Principiul după care funcționează o astfel de afacere este cel al atentei planificări. Noi nu am avut nicio intrebare, nu a fost nevoie să interacționăm cu personalul. Sunt convins, însă, că la nevoie am fi primit răspunsuri.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele sunt mici și gândite, toate, pentru trei persoane - indiferent câte se cazează efectiv. Există un pat dublu și un al doilea pat simplu, deasupra primului.
Toaleta are 1 mp, cabina de duș este separată și cu intrare direct din cameră, chiuveta este în cameră. Nu este foehn în baie.
Totul este minimalist, dar curat și funcțional. Există televizor cu plasmă, nou, aer condiționat, o masă. Camera nu are minibar/frigider. Cam mic cuierul - noi prinzând vreme rece și ploioasă, asta a fost o problemă.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Există restaurant la parter, pentru micul dejun. Peste zi este folosit drept bar și aici poți da de angajații hotelului în cazul în care nu ești în intervalul orar al recepției.
Micul dejun costă 8 euro de persoană, tip bufet. Arăta în regulă, dar noi am mâncat la braseriile din jur (postul mare...).
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Hotelul este la 1,5 km de gară și la 200 m de autogară (Bushof). Domul este la 500 m, parcul la 500 m, pietonalul pentru cumpărături la 200 m. Probabil este cea mai bună locație posibilă în acest oraș.
E puțin derutantă adresa: intrarea în hotel nu este dinspre strada unde te duce gps-ul, ci dinspre o esplanadă paralelă cu aceasta. Camera noastră dădea către această esplanadă. În fața geamului era o construcție care masca intrarea într-o mare parcare subterană, iar acoperișul acesteia era folosit ca loc de adunare de către rațele sălbatice (cred că veneau din parc).
Trimis de adso in 23.06.20 14:40:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adso); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 50.77702400 N, 6.09202200 E - CONFIRMATE
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "ibis budget Aachen City, AACHEN" (nou-creată pe sait)
Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
Sunt vechile hoteluri Etap, am avut ocazia să testăm câteva în tinerețile noastre turistice... Nostalgii, nostalgii...
@profgpopa: O cazare decenta, o recomandare utila, felicitari, votat cu mare drag.