BUN
Vacanta reusita, relaxare si odihna...
Nota 8,5; Recomand; Am fost perioada 26 07.2021, [am fost] 2 persoane. Am ales prin agentie, cunoscand locatia deoarece am fost si in anul 2020.
Transportul cu masina personala.
Orasul cat de cat curat cu oameni pozitivi.
despre SERVICII
Personal receptie acceptabil, personal proceduri comportament civilizat, medic consultatie foarte pregatit, personal bucatarie foarte amabil, personal curatenie activ.
despre CAMERE & COND. CAZARE
La baie trebuie mici schimbari.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Meniul trebuie diversificat, inclus desert diversificat.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Mai multa curatenie in parc, lacul curatat si treptele de intrare in lac renovate.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Mai multe spatii amenajate pentru copii; Mai multi producatori cu produse; Lipsa spatii pentru distractie.
Trimis de paduraru1962 in 04.08.21 20:07:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AMARA. A mai fost în/la: Acelasi hotel; Ialomita
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (paduraru1962); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.60943490 N, 27.33215030 E - neconfirmate încă
@ux121572: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 04429&hid=13678.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121572 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020” ) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2021 Sejur catastrofal — scris în 20.06.21 de ux120281 din CăLăRAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Super — scris în 22.02.21 de ux118791 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2019 O părere proastă despre acest Hotel Ialomiţa din Staţiunea Amara judeţul Ialomiţa — scris în 23.06.19 de OIo din MEDGIDIA - nu recomandă
- Oct.2016 Hotel Ialomita Amara = Lagar detinuti — scris în 29.10.16 de Vasy56 din MURFATLAR - nu recomandă
- Oct.2016 Dezamagire — scris în 29.10.16 de isus* din GIURGIU - nu recomandă
- Aug.2016 Bataie de joc! — scris în 27.05.17 de Marynela _me din GIURGIU - nu recomandă
- Jun.2016 Bătaie de joc — scris în 14.06.16 de dan_d din BRASOV - nu recomandă