De cand am intrat in hotel, am observat ca un domn se certa cu angajatii de la receptie din cauza lipsei aerului conditionat, dar am sperat ca noua nu ni se va intampla. Am facut formalitatile de cazare, au fost foarte draguti cu noi, ne-au cazat in jurul orei 13.00 pentru ca ne-au vazut ca avem un copil de 1 an cu noi si am apreciat acest lucru. Pachetul nostru a inclus cazare in camera dubla superioara si demipensiune, acces la piscina interioara/exterioara si sezlonguri gratuite pe plaja. Camerele ni s-au parut destul de micute, diferenta dintre camera dubla si camera dubla superioara o facea o canapea. Ni s-a pus la dispozitie si un baby cot pentru copil, dar care nu avea saltea si a trebuit sa improvizam noi.
In camera era un afis in care ti se spunea clar ca nu ai voie sa depozitezi in minibar produsele tale, iar noi aveam iaurturi si budinci pentru copil, care trebuiau tinute la rece. Am intrebat la receptie daca putem pune mancarea copilului in frigider si ni s-a raspuns sec ca NU, pentru ca au si ei iaurt si putem cere la bucatarie. Le-am explicat cat se poate de civilizat ca nu au cum sa aiba ceea ce mananca un copil si intr-un sfarsit au inteles.
Ne-am despachetat bagajele si am mers pe plaja privata a hotelului, unde ne asteptam sa gasim sezlonguri si saltele curate si un loc de unde sa iti poti cumpara de baut, dar nu a fost asa. Saltelele erau pline de mizerie, patate, umbrelele erau extraordinar de mici (nu aveai umbra nici pentru un sezlong), si nu aveai de unde sa iti cumperi ceva de baut. Daca vroiai, trebuia sa strabati 150 de metri pana la prima terasa... Nu mai spun ca plaja era plina de mucuri de tigara, nu aveau decat cateva masute, nu aveau scrumiere... Asa ca a doua zi am preferat sa ne mutam in alt loc si sa platim sezlongurile. La piscina nu am stat deloc, pentru ca am avut copilul cu noi si ne-a fost teama sa nu alunece pe gresia din jurul piscinei, dar parea curata si ingrijita.
In ceea ce priveste mancarea, noi nu am fost multumiti deloc. Au fost zile cand aveau doar un singur fel de ciorba, 2 feluri principale si cateva fructe. Ceea ce mi s-a parut un pic deplasat a fost faptul ca fructele erau gata taiate, portocalele gata curatate si desfacute, prunele la fel... In schimb in weekend s-a schimbat situatia, in sensul ca aveau foarte multe feluri de mancare, gratare, te asteptau la intrare cu sampanie. Noua ni s-a parut o lipsa de respect pentru ca in restul saptamanii am fost tratati ca niste sarantoci.
Mai precizez ca in camera parintilor mei a functionat AC-ul doar 2 zile iar in fiecare zi tatal meu a reclamat aceasta problema, dar nu s-a remediat. Cred ca nu a existat data cand ieseam din lift sau intram in lift (liftul era langa receptie) sa nu fie cineva la receptie si sa se certe cu staff-ul pe diferite probleme.
Am fost profund dezamagiti de acest hotel, si nu vom lua in considerare o viitoare vacanta acolo.
Trimis de Bubu27 in 14.02.12 14:13:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bubu27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24384678 N, 28.62196534 E - neconfirmate încă
- Aug.2023 Dezamagire — scris în 11.09.23 de ux130718 din CLUJ NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta cu surprize neplăcute — scris în 26.06.22 de ux125568 din CâMPULUNG [AG] - nu recomandă
- Dec.2021 Craciun fericit la Hotel Iaki — scris în 27.12.21 de marius26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Daca esti masochist... — scris în 11.08.20 de Donutz din SIBIU - nu recomandă
- Feb.2020 Vacanţă de iarnă la hotelul Iaki — scris în 17.05.20 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Days of love la Iaki - după... 15 ani — scris în 18.02.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Nesatisfăcător — scris în 31.12.19 de Florin Mirel din MăCIN - nu recomandă