Am fost al Miramar in 2009, 2010 si in 2012, atat in off season (inceputul lui Iunie) cat si in full-season (August).
In orice perioada am fost, sau an, hotelul era aproape plin, multi turisti straini in primul an, nemti, englezi, si normal romani.
In anii urmatori am observat mai multi romani si bulgari, precizez ca asta nu inseamna un lucru rau :)
In toate aceste vizite am avut atat camere cu vedere la mare, cat si cu vedere laterala, in ultimul an chair cu vedere XXXLaterala, vedeam marea doar din coltul balconului, dar nu am comentat deoarece aveam un copil de nici un an si camera era foarte linistita.
Camerele era curate, curatenia se face zilnic, nimic de reprosat.
Restaurantul iarasi de nota zece, personalul amabil, la mancare, prajituri, fructe, inghetata aveam de unde alege.
In cazul in care cadea ceva pe jos in secunda urmatoare era maturat / aspirat, spalat.
Piscinele erau curatate seara, plaja curatata.
Daca te trezeai la 5-6 dimineata, toata lumea robotea si stergea, spala, de la piscina, pana la restaurant, peste tot.
In ultimul an au transformat o piscina intr-un loc de joaca ptr copii, bazine cu adancime mica pentru copii erau oricum.
Parcarea pazita, nu am avut emotii, poate si pentru nu am avut ultimul model de BMW sau Audi :)
Programul ptr. copii, dar si pentru adulti este ok, se merge in special pe limba germana, pe care o vorbesc foarte stalcit animatorii, la fel si engleza :)
In ultimul an am observat ca si limba rusa si bulgara le-au bagat mai intensiv.
Animatorii insa lucreaza din greu si e de apreciat asta.
Hotelul este recomandat familiilor cu copii mici, daca vrei distractie gen Costinesti nu prea ai ce cauta in Obzor.
Au si un doctor in hotel in caz de urgenta (asta am aflat-o in ultimul an cand copilul avea febra si ptr o consultatie si un medicament am platit aprox 50 euro, cu chitanta cu tot :)) dar macar ne-am linistit ca nu e ceva grav.
Intentionam sa ne intoarcem si in 2014 tot la Miramar, sau macar in Obzor.
In 2013 am fost in Albena, Laguna Beach, un hotel care pe langa Miramar ar tebui sa-si arunce doua stele in mare, dar review-ul depre Laguna Beach il postez in cateva zile in spatiul / categoria unde isi are locul.
Trimis de romika in 23.01.14 11:39:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Laguna Beach in 2013
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (romika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@romika: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel bun. — scris în 04.08.22 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ