De 1 mai am vrut sa plec putin la mare o noapte si am ales la bulgari. Anul trecut am fost la RIU Helios Bay si anul asta am incercat la Miramar cu gandul ca daca e bine, ne luam si sejur la vara aici.
Deci... am ajuns acolo la 14.15 si in max 5min eram cazati, cei de la receptie stiau engleza. Dupa care am fost sa luam prinzul. Desi era aproapte de final, am gasit toate felurile de mancare. Mancarea ok, oricat de pretentios ai fi, e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Nu stiu daca a fost de la stomacul meu sau de la mancarea de acolo dar pe seara m-au luat niste dureri crunte si am avut diaree.
Bauturile... asa cum sunt la bulgari: sucuri de la TEC, bere fff slab alcoolizata, cockteil-urile putin ciudate, vinul pare mai ok dintre toate.
Am observat ca au sezloange destule.
Este un hotel pt familii, tineretul nu prea are ce face nici in hotel nici pe linga. Eu am venit aici ca vroiam sa stau linistit, nu clubareala. Cine vrea asta... Sunny Beach.
Si acum sa justific de ce am zis ca numai vin aici si voi alege tot RIU:
1. problema e cu masa, daca nu te duci mai spre final, e imposibil sa gasesti loc. La cina ne-am pus si noi mancare in farfurie si apoi am vrut sa ne asezam la o masa si... soc... ne-am invartit pe acolo cateva minute si apoi ne-am lasat pagubasi... am revenit dupa 1h jumate si atunci abia am gasit un loc. La RIU existau doua serii si la cina fiecare avea masa lui rezervata tot sejurul.
2. mancarea mai slaba calitativ decit la RIU
3. cozi mai mari la mancare la Miramar
Deci facand o comparatie intre cele doua hoteluri... eu prefer sa ma duc tot la RIU, dupa parerea mea e mai safe si mai bine organizat. Daca nu va deranjeaza problema cu alergatul dupa un loc la masa, puteti alege linistiti Miramar pt avantajele sale: piscine mai mari, locuri mai multe pe sezlonguri. In rest cele doua se aseamana destul de mult.
Trimis de teddy26 in 02.05.12 09:22:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sunny Beach, Riu Helios Bay,Nessebar
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (teddy26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@teddy26: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare. Impresiile despre RIU Helios Bay, ar fi un inceput excelent
Imi puteti spune ce culoare aveau bratarile??? Va multumesc!!!
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel bun. — scris în 04.08.22 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ