Al treilea an la Miramar!
Sejurul nostru a fost intre 01-10 iulie.
Asa cum ne steptam am gasit acelasi Miramar de acum un an si doi ani; cu schimbari privind piscina de copii si curatenia, care mi s-a parut (curios fata de alte impresii) mai serioasa.
Initial vestea piscinei pentru copii mi s-a parut o idee super... insa ochii fetitei mele s-au inrosit tare de la clor... asa ca am renuntat la ea si am mers numai la mare! Nu e un minus sau nu este vina conducerii, asa trebuie si asa se practica cu dezinfectarea apei.
Animatia a fost pe gustul nostru, cu mici glumite amuzante, dans, invitati pentru cateva numere de magie... relativ bine pentru o seara relaxanta.
Mancarea asa cum o stiam, buna, pe alese, pentru toate gusturile, am servit salate la greu de toate felurile; la fructe m-au dezamagit, in sensul ca bananele erau taiate, kiwi curatate de coaja, insa le-am evitat pe astea; am ales piersici, caise, mere, pepene galben, rosu. Desi au redus cantiatea lor in niste boluri pe masa cu dulciuri, daca cumva se termina un bol, imediat era adus altul plin.
Plaja era curata, apa era curata, fara alge sau mucuri de tigara.
Eu recomand cu mare deschidere si drag acest hotel; aici ne-am simtit bine, aici ne-am intoarce oricand, daca ne ajuta Dumnezeu si suntem bine la anul tot aici ne intalnim!
Concediu placut celor ce plecati aici!
Trimis de claudia_a* in 22.07.11 12:02:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Obzor, Miramar - 3 ani
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudia_a*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sejurul de 9 nopti a costat 530 euro/ bilet cumparat din decembrie 2010!
Ce diferente sunt anul acesta ptr ultra all? Am fost anul trecut si mi-a placut mult dar observ niste impresii nu tocmai ok de anul acesta. Luni plec impreuna cu familia si chiar mi-as dori sa stiu la ce sa ma astept.
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel bun. — scris în 04.08.22 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ