RĂU
Am ales acest hotel datorita recomandarilor de pe site-urile de specialitate. Drumul destul de aglomerat, dar asa este in perioada iulie-august.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele mari cu 2 paturi de cate o persoana pe care le-am unit si o canapea micuta. Baia destul de spatioasa si curata. La capitolul curatenie, se schimbau prosoapele zilnic. Hotelul curat si ingrijit insa se vede trecerea timpului.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancarea diversificata dar nu m-a dat pe spate in ceea ce priveste gustul.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
PLaja foarte frumoasa cu nisip fin, lata, intrarea in apa lina si apa super curata.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
La piscina... distractie maxima... gaseai un loc doar daca te trezeai la 5 dimineata sa-ti pui prosop... ca asa e la noi la romani (95% din hotel numai romani)
Trimis de Ana15* in 04.08.22 14:55:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana15*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =108573&hid=935.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@Ana15*: Ai acordat hotelului nota 91.25%, ai spus ca l-ai recomanda, ai pus titlul "Hotel bun", dar la raportul pret/calitate ai scris RAU. E vreo greseala?
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Miramar de nota 10! — scris în 20.07.22 de ux121585 din BUCURESTI - RECOMANDĂ