EXCELENT
Am ales fortati acesta cazare prin renuntarea la sejurul in HVD Nisipurile de Aur (paste 2020).
Drumul pana aici fara peripetii, normal, am batut soselele astea de 15 ani.
despre SERVICII
Tot personalul (numeros) super amabil si cu zambetul pe buze permanent!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Totul a fost curat si la locul lui. Prosoape de pardoseala schimbate zilnic, frigiderul reimprospatat (apa plata, bere si Cappy), AC functional dar nu a fost nevoie.
O impresie? Mobilierul cam vechiutz.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
DECI AICI CHIAR NU AM CUVINTE. INCANTAT fara REPROS. Poate cea mai buna si imbelsugata mancare pe care am patit-o in 15 ani de Bulgaria.
Mancarea super gustoasa, foarte frumos prezentata, salonul de dulciuri EXTRAORDINAR insotit de patiserie turceasca.
De mentionat ca hotelul are 3 restaurante NORMAL - PLAJA si ETAJUL 6 (A la carte), barul din hol 24/24
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Totul curat la superlativ, de apreciat canutele de chistocuri dintre sezlonguri
Trimis de raduluigi in 29.09.20 14:25:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: In 15 ani, in cel putin 20 hoteluri!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raduluigi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 August 2024 - HVD Club Hotel Miramar — scris în 28.08.24 de iza010 din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jun.2024 O vacanta reusita — scris în 30.07.24 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Alegerile informate chiar aduc vacanțe reușite — scris în 31.08.22 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O vacanta cu peripetii datorita slabei informari din partea hotelului — scris în 21.08.22 de Madri din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O super vacanta pe cinste, binemeritata. — scris în 05.08.22 de ux126459 din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel bun. — scris în 04.08.22 de Ana15* din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanta perfecta!! — scris în 31.07.22 de Roxana Alyssa din GILăU [CJ] - RECOMANDĂ