Dupa o zi de schiat mi-am propus sa gasesc "sa trag" la un hotel unde sa pot beneficia de o recuperare la sauna si nici sa fiu nevoit "sa fac un C. A. R. " pentru acest lucru. Zis si facut, accesez ca orice roman booking.com, caut un hotel cu sauna si aleg Acasa La Dracula deoarece era cel mai accesibil. Surpriza neplacuta a fost cand ajung la receptie si mi se spune ca sauna consta de fapt intr-o cada cu hidromasaj. Fiind destul de tarziu si zapada destul de mare am ales sa raman. In afara de faptul ca am mai platit 100 sau 150 ron pentru acest serviciu, pot spune ca n-are nici o legatura cu ceea ce inseamna o sauna.
Si daca e sa fiu carcotas, surprizele neplacute nu s-au oprit aici. Colacul de WC avea urme de urina uscata, lenjeria de pat era gaurita (vezi foto), bideul era amplasat intr-o pozitie inaccesibila (jumatate sub chiuveta - vezi foto) si zgomotele din celelalte camera alaturata si hol ajungeau extrem de usor si la mine in camera (probabil datorita compartimentarilor din gips-carton).
In alta ordine de idei, hotelul arata destul de bine, exista o linie tematica (atmosfera Dracula) bine exprimata si multe materiale de calitate buna.
Trimis de Lucilius in 21.01.12 16:43:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lucilius); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59710100 N, 25.56104900 E - neconfirmate încă
Mutat la rubrica "Hotel House of Dracula" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
Ce tare!... "sa fac C. A. R"... La asta nu m-am gindit, dar cred ca sint destul de multi care ar face un imprumut pentru o excursie, in zilele noastre.
Da... pozele lasa un gust amar. Poate vad administratorii hotelului si o sa mascheze bideul, daca n-or sa poata sa il scoata din functiune. Si lenjeria aia poate o vor face cirpe de sters urina de pe capacul wc-ului. E jenant sa pui o asa lenjerie pe pat.
@adri-nico: Sincer, pacat de investitia de acolo pentru ca au folosit destule materiale bune (usi din lemn masiv, ventilatoare Vortice - nr. 1 in Italia, etc.) si cred ca au ascultat si de un arhitect la amenajare. Iar daca esti un impatimit al schiului, mai intampini cateva probleme: nu exista o camera pentru schiuri si clapari iar micul dejun incepe sa se serveasca la 8.30 ceea ce e destul de tarziu daca iti propui sa ajungi la 9.00 la partie. Cat despre faptul ca pomenesc de sauna in prezentarea hotelului nu e tocmai corect.
- Nov.2014 Arhitectura wow — scris în 26.11.14 de lore18ana* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Nu recomand pentru revelion — scris în 20.03.13 de ancuyta din CONSTANţA - nu recomandă
- Mar.2012 Un loc decent, se poate imbunatati atitudinea angajatilor — scris în 04.03.12 de sorin_ din CONSTANTA - RECOMANDĂ