Am fost la Gura Portitei in anul 2006, impreuna cu mai multi colegi de facultatea, in practica stationara. Fiind studenti pe atunci am apelat la cea mai la indemana unitate de cazare: cortul :) si nu ne-a parut rau deloc!!!
Am plecat din Suceava cu trenul pana la Constanta, apoi pana la Tulcea cu un maxi-taxi, iar apoi pana la destinatie cu vaporasul. Am ajuns la Portita dimineata, imediat ne-am instalat corturile si ne-am acomodat cu locul.
Contra cost am avut acces la toalete si dusuri, plateam foarte putin pentru asta si era mereu curatenie la baie !!
Plaja si linistea ne-au intrat la suflet si am profitat de ele din plin!!!
Putina mancare am avut noi de acasa, mai multe conserve (era si foarte cald in cort si riscai oricand sa ti se strice mancarea), dar in principiu am mancat acolo. Majoritatea preparatelor din meniu se bazau pe peste, iar ciorba de peste era foarte gustoasa!!! Chiar am fost si la pescuit, iar cu "captura" :) am facut un gratar;))
Tot ce aveam noi nevoie era liniste si am avut parte din plin de asta; nu te deranja nici un vanzator ambulant pe plaja, iar singurii inamici care ne deranjau intr-un anumit interval orar (19:30-21:00) erau tantarii :).
A fost minunat pe atunci, iar acum in 2012 poate este mai aglomerata statiunea, dar sper ca nu si-a pierdut din frumusete de altadata!!!
Trimis de R-I-R in 20.08.12 17:38:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (R-I-R); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Datorita vechimii mari a impresiilor, review-ul va fi publicat fara PMA std (si direct in stadiul ARHIVAT - notele acordate nu (mai) contribuie la media destinatiei)
- Aug.2007 2 zile f. f. f frumoase — scris în 16.07.10 de raluka1312 din IAșI - RECOMANDĂ