Hotelul HORA ***- S.C. Saturn S.A este, poate, unul dintre cele mai bune din zona de sud a litoralului romanesc din categoria trei stele. Dotarile, curatenia, prersonalul, amplasarea chiar in imediata apropiere a plajei (max. 20 m) face ca acesta sa merite cea mai mare atentie. Am fost clientul acestui hotel timp de mai multi ani si in acest timp am reusit sa cunosc si o parte din personal.
Anii trecuti, atunci cand ne aflam aici, am fost vizitati de niste rude din strainatate carora nu le-a venit sa creada ca si la noi pot exista hoteluri cu confort.
ATENTIE !
Restaurantul hotelului este administrat de o alta persoana, probabil un contract de locatie sau... treaba lor. Aici treburile stau altfel. Nu trebuie sa va spun prea multe pt. ca asa este peste tot. P R O S T.
In mare, trecand peste chestia cu restaurantul, FELICITARI, celor care fac management la hotelul HORA.
Trimis de sisisi in 22.08.08 12:51:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sisisi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Hotel Hora, ok pentru maxim 3 nopti — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta ratată — scris în 31.07.22 de valimasi din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cea mai nereusita vacanta — scris în 28.07.22 de lianacioban din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta bunicica — scris în 20.06.22 de ux125457 din CâMPIA TURZII [CJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Putea fi mai bine — scris în 10.08.21 de Dialex din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2021 Fugiti de acest hotel! — scris în 31.08.21 de Comanmihai din IAșI
- Jul.2021 O vacanta buna, daca nu ai pretentii sau asteptari — scris în 18.07.21 de Lucnea din BUCURESTI - RECOMANDĂ