De la inceput, voi preciza ca am beneficiat de "ospitalitatea" hotelului Hora pentru 3 zile, datorita unui sejur pe care l-am impartit in mod egal cu familia cumnatului meu, fortat de imprejurari sa plece mai repede cu 3 zile, iar pe noi sa venim mai repede.
Asadar, iata-ne ajunsi dupa 5 ore de drum in zona parcarii hotelului unde ne intampina cumnatul, flancat de un agent de securitate, pensionat de mult timp, a carui misiune nu era sa protejeze ci sa urmareasca daca toata lumea si-a achitat taxa de parcare. Negociem ragazul de a descarca bagajele si un loc de parcare pe fostul spatiu verde, intr-o rapa.
Am trecut peste timpul mare de asteptare la lift, dar nu si peste faptul ca nu erau sigure nici pentru maturi, nici pentru copii, datorita butoanelor si reviziilor lipsa.
La receptie "domnul director" supravegheaza si aproba sau dezaproba tot ce misca acolo, deci este atotputernicul locului. MULTUMIM CA NE TOLERATI PE BANII NOSTRII.
Camera mica, anosta, renovata de suprafata, dar curatata destul bine.Cu exceptia mochetei vechi si imbacsite cu tone de praf
Baia si balconul iti creeaza senzatia ca se darama cu tine sau pe tine.
Plaja este foarte aproape, dar foarte aglomerata, mizerabila si galagioasa.
Intrarea gratuita la piscina a fost singurul lucru bun care ni s-a intamplat in fiecare zi pentru 2 ore seara cand nu era aglomerat. Atentie preturile de la barul piscinei sunt aliniate cu cele din Monte Carlo.
In ceea ce priveste mancarea nu am avut de ce ne plange. A fost cat de cat O. K. Nici macar celebra Victorita, sefa de sala, nu ne-a deranjat in vreun fel
Au trecut cele trei zile si in asteptare celorlalte doua familii cu care trebuia sa ne petrecem sejurul de 5 zile, am hotarat sa cobor la receptie pentru a face cazarea.
Receptionera, amabila, ma informeaza ca "domnul director" VREA sa-mi vorbeasca
Surpriza... omul ma informeaza ca nu ma poate caza, ca nu mai are camere, ca s-a facut "overbooking" ca el este un simplu angajat, ca agentia este de vina, ca dispeceratul decide... Vrajeli, minciuni si multa nesimtire.
Intre timp apar si prietenii nostri, carora nu le vina sa creada ce li se intampla, ca si noua dealtfel, dar decidem sa nu facem scandal (mare greseala) si pornim in odiseea cautarii unui loc decent de cazare sau a recuperarii banilor, etc. POVESTE SI LOCURI DESPRE CARE VOI POVESTI IN VIITOR.
IN CONCLUZIE DRAGILOR, PANA CAND DINOZAURII ACESTIA CARE SE CRED ATOTPUTERNICI SI INTANGIBILI NU DISPAR DE PE LITORALUL ROMANESC AL MARII NEGRE, NU VA MAI LASATI PACALITI, AMAGITI SI UMILITI NICI DE CEI DE LA HORA, NICI DE ALTII. VA URMA
Trimis de micutul in 13.08.15 01:50:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: in foarte multe locuri
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (micutul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@micutul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2022 Hotel Hora, ok pentru maxim 3 nopti — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta ratată — scris în 31.07.22 de valimasi din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cea mai nereusita vacanta — scris în 28.07.22 de lianacioban din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta bunicica — scris în 20.06.22 de ux125457 din CâMPIA TURZII [CJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Putea fi mai bine — scris în 10.08.21 de Dialex din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2021 Fugiti de acest hotel! — scris în 31.08.21 de Comanmihai din IAșI
- Jul.2021 O vacanta buna, daca nu ai pretentii sau asteptari — scris în 18.07.21 de Lucnea din BUCURESTI - RECOMANDĂ