Hora Hotel3 / MENIU
Hotel comunist, personal comunist
In cateva cuvinte... O MARE TEAPA!
Sfatul meu: EVITATI!!!
Incepand de la cele 3 ore pe care le pierzi pentru a te caza, imaginea hotelului e una din filmele de groaza! Mochete nespalate de ani buni, instalatii sanitare antice, jegoase... personal comunist care te trateaza de sus si care are impresia ca iti face o favoare de fiecare data cand ai contact cu ei.
De cand am intrat in camera am gasit paturile patate si am cerut sa fie schimbate: ALTELE NU AVEM!!!
Aerul conditionat nu functioneaza: CE VINA AVEM CA TOTI DIN HOTEL IL FOLOSESC!!!
Micul dejun in cele 7 zile a fost acelasi, nu era saracacios... dar ACELASI!!!
Sefa de sala o adevarata [***] - editat webmaster!!! Urmarea de fiecare data ce si cat punea fiecare in farfurie... unei femei cu 2 copii chiar ii facuse observatie ca daca nu va manca tot va fi RISIPA... mai bine spus: TI-AI PUS CAM MULT IN FARFURIE!!!
Este un hotel in care 80% din turisti sunt veniti prin CAS, deci, in opinia [***] - editat webmaster (asa se numeste unitatea), nu merita sa te agiti.
FERITI-VA CAT PUTETI, eu am citit review-uri si am crezut ca nu poate fi dracul asa de negru!!! CHIAR E MAI NEGRU!!!
Aceeasi treaba e si la Balada si Siret (parca asa se numeste al treilea hotel) care fac parte din acelasi complex si sunt identice. Daca reusesc pun si pozele.
Trimis de alinb in 21.08.14 23:23:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: 2D NEPTUN, PARK MAMAIA, PERLA MAMAIA... ETC
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alinb: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- - -
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jul.2022 Hotel Hora, ok pentru maxim 3 nopti — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta ratată — scris în 31.07.22 de valimasi din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cea mai nereusita vacanta — scris în 28.07.22 de lianacioban din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta bunicica — scris în 20.06.22 de ux125457 din CâMPIA TURZII [CJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Putea fi mai bine — scris în 10.08.21 de Dialex din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2021 Fugiti de acest hotel! — scris în 31.08.21 de Comanmihai din IAșI
- Jul.2021 O vacanta buna, daca nu ai pretentii sau asteptari — scris în 18.07.21 de Lucnea din BUCURESTI - RECOMANDĂ