RĂU
Trebuia sa ne folosim cardul de vacanta, am mers la agentia de turism si am cerut oferte, si pentru ca ne doream un hotel pe plaja cu camere care sa aiba vedere la mare, l-am ales pe acesta.
despre SERVICII
Doamna de la receptie parea ca doreste sa ne ajute, si ne-a cazat mai devreme in ziua sosirii, ceea ce e un plus. Ne-a schimbat 2 camere pentru ca in prima care ne-a dat-o facea zgomot prea puternic aerul conditionat, in a doua nu functiona deloc AC-ul iar a treia n-am mai refuzat-o, desi ar fi trebuit din motive de curatenie.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Desi mobilierul camerei era invechit si toate dotarile nereconditionate, nu aceasta a fost problema, ci curatenia care lipsea cu desavarsire. Geamurile erau nespalate (sau spalate cu o laveta murdara si lasate sa se usuce in voia sortii), mobila cu praf devenit deja jeg, mocheta plina de mizerie si nisip, neaspirata, peretii cu panze de paianjeni, balconul nematurat iar mobilierul din plastic murdar. Saltele de pe pat erau cu arcuri pe care le simteai in coaste, lenjeria cu pete. Baia doar clatita cu apa, ca nu cred ca a folosit doamna burete/praf sau crema de curatat ceramica. Dusul nu avea perdea, apa curgea pana in hol constant fiind ud. Jale mare la capitolul curatenie.
Dimineata cand am luat camera, sotul meu a intrebat daca reuseste sa ne faca curat, avand in vedere ca am primit camera la orele 9 dimineata, si i-a spus ca deja e facut curat.
Am vazut si ce inseamna sa faca curat in camera. Doamna care venea punea o hartie igienica, lua gunoiul, punea o punga noua, dadea cu mopul in baie exact 5 secunde, si apoi pleca. Asta era curatenia zilnica. Ni s-au schimbat lenjeria si prosoapele doar dupa 4 zile si asta probabil pentru ca a intrebat sotul meu daca se vor schimba si cand!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Sefa de sala parea ca stie ce face, si completa mereu sortimentele care erau pe terminate din bufet.
Diversificarea nu era foarte mare, dar puteai sa iti alegi cate ceva in fiecare zi. Am zvut si legume proaspete (nu multe), oua, salam/sunca, unt/gem, dovlecei, carnati, produse de patiserie (un singur fel/zi), ceai, cafea, lapte, cereale, branza (1-2 feluri in fiecare zi). Mie mi s-a facut putin rau intr-o dimineata cand au pus salata de boeuf si m-am aventurat sa imi pun. Poate nu mi-a picat mie bine, sau a fost mai veche, nu stiu. Nu pot sa laud mancarea, dar nici sa spun ca a fost groaznica. A fost ok.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja foarte aproape de hotel, dar locurile pentru pus lucruri personale (prosop/cearceaf/umbrela) foarte mici comparativ cu cele ocupate de sezolnguri. La 6 dimineata erau deja ocupate locurile astfel incat sa fie cat de cat intimitate, dar dupa 8 deja erau toate la gramada, de-abia aveai loc sa treci printre lucrurile oamenilor sa ajungi la plaja. Am fost nevoiti sa cumparam loc la sezlonguri cu 30 lei/buc. Si aici s-a gasit unul sa ne spuna ca locurile din fata sunt ocupate ca au "obligatii", defapt ei le tineau pentru cei care veneau mai tarziu si erau dispusi sa dea bacsis ca sa stea in primul rand. La vreo 400m de hotel sunt alte zone de sezloguri mai libere, dar cu muzica prea tare in boxe.
Apa din mare, ca la Marea Neagra. Nu prea calda, nici rece, daca ai noroc e lina si limpede, alteori cu valuri, dar aici depinde de vreme.
Nisipul e fin in unele zone, in alte parti e cu scoici mai taioase, depinde unde alegi sa stai.
Trimis de lianacioban in 28.07.22 13:00:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lianacioban); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@lianacioban: condițiile de la Hora Hotel au parfum de studenție, aduc anii tinereții în prag. Dar cât poți rămâne tot student? Unii au recorduri, n-ar renunța la studenție pentru a pierde farmecul unor astfel de stabilimente. Eram și eu unul, ștudent prin anii de după ' 89, veneam la Hora cu gașcă de zurbagii, mutam cortul la Sirena, condițiile erau la fel ca și cele prezentate de dvs.
Au rămas încremeniți în timp, singurul lucru bun, e că dau impresia că trecerea vremii poate fi fentată. De fapt e o decapitalizare masivă combinată cu un management de avarie. "Vasul" e lovit, plutește încă dintr-o inerție prelungită. E de ajuns o "pală de vânt" mai serioasă, și se rezolvă și problema curățeniei, definitiv.
Intri în Hora, vrei să joci, dar "muzica" tarafului e falsă, iar ritmul e prea sincopat. Dirijorul e cu fracul în vine, papionul pe ochi și bate toaca, desconsiderându-și toți amatorii de jocuri populare românești pe nisipul fierbinte al Saturnului.
- Jul.2022 Hotel Hora, ok pentru maxim 3 nopti — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Vacanta ratată — scris în 31.07.22 de valimasi din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta bunicica — scris în 20.06.22 de ux125457 din CâMPIA TURZII [CJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Putea fi mai bine — scris în 10.08.21 de Dialex din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2021 Fugiti de acest hotel! — scris în 31.08.21 de Comanmihai din IAșI
- Jul.2021 O vacanta buna, daca nu ai pretentii sau asteptari — scris în 18.07.21 de Lucnea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Minunat! — scris în 12.07.21 de ux120840 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ