Histria Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Nu recomand !!!
Am rezervat hotelul pe Booking... Poze super pe site.
Pret fara concurenta in Mamaia 2014... 50 de lei pe noapte /2 persoane... daca privesti din punctul asta de vedere ii super... nu cred ca mai gasesti in romania cazare la pretul asta :)
In schimb conditii 0... mucegai, usi care nu se inchid, totul vechi si distrus, nu ai o fereastra pentru aerisit, mizerie, mi-a fost frica sa fac un dush... intr-un cuvant COSMAR.
Dupa o noapte nedormita am plecat imediat a doua zi la alt hotel pentru a-mi salva concediul. Am pierdut banii pentru 4 zile...
NU RECOMAND NIMANUI!!!
Trimis de keith_rom in 14.09.14 17:35:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Mamaia, Bucuresti, Sibiu, Constanta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (keith_rom); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@keith_rom: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
”Dupa o noapte nedormita am plecat imediat a doua zi la alt hotel
Dacă ai timp așteptăm și impresiile de la noua cazare !
Buna
Nu vreau sa par rautaciosa, dar... daca te uitai pe booking de unde zici ca ai facut rezervarea, vedeai si scorul obtinut de Hotel (5 din 10) din foaaarte multe voturi+ comentarii, deci puteai anticipa ce te asteapta.
oameni buni, suntem in era internetului, cu informatia la un click distanta. pacat ca unii nu se gandesc sa verifice inainte sa achite/mearga in vacanta la astfel de stabilimente. da, am spus bine stabiliment, la un moment dat acest hotel devenise un adevarat bordel, lucru stiut de toti cei din zona (inclusiv autoritatile locale).
WM, pun link catre un articol foarte interesant, care lamureste multe in legatura cu acest hotel si proprietarul acestuia. este mentionat si site-ul AFA in articol, in mod pozitiv.
despre bosanceanu presa a tot scris ca e implicat in proxenetism, trafic de minori, evaziune fiscala si alte nebunii. cautati pe net si gasiti o gramada de articole pe tema asta.
- Aug.2023 Nuuuuuuu, imi vine sa mor că am ales acest hotel! — scris în 04.08.23 de TaoTao din BUCUREșTI
- Aug.2022 Nu mergeti! — scris în 10.08.22 de ux126603 din ARAD - nu recomandă
- Jul.2020 Cel mai prost hotel — scris în 07.08.20 de wylmark din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Histria 2017 — scris în 07.08.17 de NICUGHEARA* din CARACAL - nu recomandă
- Aug.2015 Gandaci — scris în 03.09.15 de Georgy2015 din SUCEAVA
- Aug.2015 Execrabil si infect — scris în 30.08.15 de cristina73 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2015 Inadmisibil — scris în 07.08.15 de Dani2015 din PITESTI