EXCELENT
Am ales acest hotel ca parte dintr-un pachet all inclusive cu avion charter din Cluj, 2 adulti si 1 copil de 4 ani, pret platit 1450 Euro. Am stat la acest hotel in perioada 25 iulie-1 august 2021.
Hotelul a fost ales pentru locatie (aproape de aeroport si de plaja) si nr de stele, raportate la pretul total. Nu ne asteptam sa gasim lux pentru pretul platit. Sa zicem ca e un hotel de 3* decent.
Cu 1 zi inainte de plecare am citit review-ul negativ postat anterior si am plecat cu inima stransa, desi dupa investigatiile mele internautice stiam ca e un hotel bun.
Ca prima impresie... placut surprinsa, receptionera amabila, atmosfera placuta, decoruri de bun simt. Intr-adevar la lifturi mirosea urat a vopsea si mocheta de pe hol era patata. Si da, in apropiere era un teren viran si o cladire nelocuita, dar e mult spus ca era o atmosfera de ghetou.
despre SERVICII
Despre servicii, numai de bine! Receptionere foarte amabile, chelneri amabili, mi-a dat impresia de hotel bine administrat.
E adevarat ca mobilierul era invechit, dar nu ne-a deranjat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera spatioasa, balcon mare, am avut si pat suplimetar pentru copil si tot mi s-a parut mare. Avea aparat de ae conditionat, dar nu l-am pornit niciodata.
Curatenie s-a facut in fiecare zi. Baia avea o cada mica, dar nu am venit la mare sa ne rasfatam in cada.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
mancarea a fost buna si variata. Seful de sala era mereu prezent si se asigura ca totul merge bine.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja e mai cu cantec, prima portiune e cu multe pietre mari in apa, dar daca mergi spre capatul ei, adica inca vreo 5 minute gasesti o portiune de mare doar cu pietricele. Apa era calda, curata, uneori erau valuri mari.
Plaja la fel, curata, oameni civilizati la plaja.
Trimis de littlegirl in 23.08.21 10:07:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (littlegirl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.32195018 N, 25.38936440 E - neconfirmate încă
Bun, echilibrat review
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Jul.2023 O vacanță minunată — scris în 21.07.23 de Ada2023 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Cea mai proasta vacanta din viața mea!!! Pe care am plătit o groaza de bani! — scris în 02.07.23 de ux129544 din ROMANIA
- Jun.2023 Nu recomand — scris în 15.06.23 de Vdk din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2021 Nu recomand — scris în 07.07.21 de Emelyn din IAşI - nu recomandă
- Jul.2019 O vacanta fără cusur — scris în 29.07.19 de Claudia din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Creta, Hersonissos Palace, cică 4*+ — scris în 26.06.19 de Dory din GALATI - nu recomandă
- Apr.2009 Multa animatie — scris în 11.12.09 de delymonn din - RECOMANDĂ