Dezamagitor. Nu recomand.
Sefa de restaurant nu stie sa se poarte cu clientii
La micul dejun d-na "manager" de restaurant statea la bar si se uita cat iti pui in farfurie, de parca veneam ca milogii.
Trimis de maeflorescu in 04.08.18 17:18:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maeflorescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maeflorescu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 16&ridAnt=88137
Dar circul ieftin pe care il fac seara de seara nu va deranjat? Noi am stat la Cometa si seara ne ingrozea asa zis-ul karaoke... cantau copii, de parca trebuia sa auda toata statiunea ca au ei "petrecere". Tipic romanesc, in lipsa de clienti facem circ poate mai atragem ceva. Nu conteaza ca deranjam alte zeci de turisti!
@maeflorescu:
Poate ar fi fost util să povesteşti ceva şi despre condiţiile de cazare, să postezi şi câteva fotografii...
”Nu vom ajunge niciodata la nivelul serviciilor de dincolo cu asfel de atitudini daca nu stim sa respectam clientii.
În principiu, este corect ceea ce spui, DAR, în egală măsură, şi turiştii ar trebui să respecte minimele reguli impuse de orice restaurant, indiferent de ţară.
Nici aici în România şi nici "dincolo", oriunde vrei tu, NU este permisă intrarea într-un restaurant cu alimente sau băuturi din afară şi nici părăsirea restaurantului cu mâncare sau băutură. Majoritatea respectă aceste reguli, ceilalţi îşi exprimă nemulţumirea pe net
@maeflorescu:
”La acest hotel am fost apostrofati de ospatar si de sefa de restaurant ca ne-am permis sa venim cu hamsii luate din statiune sa manancam la ei, bineinteles ca aveam la masa si produse comandate de la complexul Hercules.
... si ti se pare normal a veni cu mancare din exteriorul hotelului (care care are bucatarie si restaurant propriu)?
Daca, prin absurd, cineva avea o problema medicala, o toxinfectie alimentara, vinovat era, ... cine?
Hotelul, ca el ne-a hranit!
Nu mai discutam de aspectele pur comerciale!
- Aug.2022 Tot sa mergi la acest hotel!!! — scris în 02.09.22 de Gina202 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2021 O experiență mai mult decât plăcută! — scris în 11.09.21 de veraalexe* din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Relax maxim!!! — scris în 21.08.20 de ux117044 din BUCURESTI
- Jun.2016 Relaxant si frumos — scris în 28.06.16 de Camelia2308 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Dezamagitor — scris în 03.08.15 de Nixtor din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Foarte bine! — scris în 30.08.14 de crinul27 din BISTRITA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Surprinzator — scris în 01.09.10 de 31august din BUCUREşTI - RECOMANDĂ