Am revenit astazi de la Heraldic Club din Poiana Brasov. Am fost acolo cazat ptr un team building. Asa ca am sa incerc sa fiu obiecitv si scurt. Cazarea a fost exemplara, camera mi-a fost data inainte de ora normala de ceck-in. Incaperea era destul de spatioasa, cu mobilier de buna calitate, paturi confortabile si asternuturi impecabile. baia relativ mare, curata si foarte cocheta. Caldura in camera se putea regla dupa bunul plac, fiind insa la discretie. Balconul dadea catre strada principala, dar camera este destul de bine izolata fonic, facandu-ti somnul linistit.
In privinta mesei, deasemenea pot spune ca fost de buna calitate. Nu au fost 50 de feluri de mancare, dar cele care au fost, au fost proaspete, bine gatite si indeajuns de mult. Sucurile si cafeaua la fel de bune. Multe detalii de aspect te fac sa te pierzi in timp, prin impactul ce il au asupra intregului lobby.
Ca plusuri pot enumera locatia, destul de centrala, parcarea mare, staff-ul respectuos. Este o locatie la care m-as intoarce cu siguranta.
Minusuri... Televizoare cam uriase (cu tub catodic) si cu semnal defectuos, cel putin la mine un asa era. La cele 5 stele, se putea pune cate un LCD sau LED...
Tips: Alegeti camerele de la etajul 1, asa veti prinde conexiune wi-fi chiar si din camera, nefiind necesara deplasarea pana in hol.
In ansamblu, este o locatie cu mult bun simt, pe care o recomand cu incredere.
Trimis de Coniss in 11.04.14 21:58:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Coniss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59811400 N, 25.55217400 E - neconfirmate încă
- Jun.2014 Frumos, curat - dar modest — scris în 09.06.14 de robitu.viorel din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Frumoasa pensiune — scris în 16.01.14 de ramynela din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Pensiune frumos decorată, mâncare ieftină, mirosuri neplăcute, ambianță neplăcută! — scris în 29.01.12 de robertpopa22* din PLOIEșTI - nu recomandă
- Sep.2009 O surpriza foarte placuta — scris în 12.04.10 de turist2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ