In drumul nostru spre Kusadasi am avut o noapte de cazare la hotel Helen, in Canakkale, 3 stele. Am fost placut impresionati inca de la intrarea in hotel, la receptie, in momentul in care am dat voucherele, receptionerul a scos o coala de hartie cu numerele camerelor noastre si repartitia gata facuta, ne-a dat cheile si in 5 minute de la sosire eram in camera!
Hotelul este situat pe strada care care merge inainte de la ferryboat, este al doilea hotel pe partea dreapta. Parcarea este chiar in spatele hotelului, este gratis,dar am anuntat inca din tara de la rezervare ca suntem cu masina ca sa nu avem surprize.
A fost chiar reconfortant ca la 5 minute de la sosire sa fim in camera la dus, mai ales ca eram cu totii destul de obositi, dupa aproximativ 900 km.
Camera la ultimul etaj, destul de spatioasa, cu o vedere superba a stramtorii Dardanele. Foarte curata, la baie era tot ce aveai nevoie, sapun, sampon, absolut totul sclipea de curatenie.
Dimineata micul dejun a fost foarte divers, orice ti-ai fi putut dori, in functie de gusturi, aveau, in special branzeturile foarte bune si acolo am mancat cele mai bune masline.
Personalul, atat cat am avut tangenta, foarte amabil,si dragut.
La pretul mic pe care l-am platit, 23 euro de persoana, consider ca a fost o afacere buna, un loc foarte bun pentru odihna.
Recomand acest hotel cu toata caldura pentru tranzit.
Trimis de vikydraga in 03.09.08 14:35:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vikydraga); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am uitat sa completez faptul ca in minibar am gasit cate o sticla de apa rece pentru fiecare ceea ce mie personal mi s-a parut chiar dragut din partea unui hotel de 3 stele.
Da, am facut rezervare din tara prin agentie. M-am gandit ca ajungem noaptea acolo si ne este greu, obositi fiind, sa avem rabdare sa cautam si hotel.
- Jun.2018 Surpriza placuta la Canakkale — scris în 26.07.18 de traveler din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Parca nu mai e ce a fost... — scris în 29.07.15 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hotel Helen - un loc primitor langa malul marii — scris în 12.09.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Excelent pentru tranzit, si nu numai... — scris în 27.03.13 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Superb — scris în 14.06.12 de crisalx din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Raport calitate pret foarte bun — scris în 26.01.14 de mony_ka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Ok, dar nu merita — scris în 10.09.13 de cosmin radu din BRAşOV - nu recomandă