Han traditional romanesc, conditii moderne
Un loc binecuvântat cu peisaj magnific în care, oricât de frig ar fi afară, simți că acolo trebuie să fii. O clipă dorită de liniște interioară împreună cu minunații munți Bucegi chiar în fața ta, răsărit și apus... Iubim aceste locuri unde la fel ca vechii călători tragem la han să ne odihnim.
Gazdele au totul pregătit pentru ca tu să poți porni iarăși la drum. Hanul cu noroc, este pentru familia noastră un reper unde ai absolut tot ce-ți trebuie pentru traiul modern și în special, unde gazdele te omenesc cu dragoste și din toată inima. Te simți un adevărat român împovărat de tradițional, ca într-o filă de istorie, în minunata zonă a Branului. Mulțumim.
Trimis de stoicamarcu in 20.12.13 22:21:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stoicamarcu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@stoicamarcu: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate..
Va multumim pentru gandurile frumoase! Va asteptam cu drag sa reveniti!
Pensiunea Hanul cu Noroc
NB hanul.cu.noroc este (sau a fost) reprezentant al unității
Setat coordonatele GPS cf indicațiilor primite dela proprietari, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate
- Dec.2020 Hanul cu frig — scris în 02.08.21 de delinyka din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2020 Hanul din poveste — scris în 02.11.20 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Un sejur de poveste — scris în 22.05.17 de deliacmn1975 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un sejur minunat in inima muntilor — scris în 22.09.15 de iager din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Recomand — scris în 22.11.13 de Andreea.M.S din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Preț nejustificat — scris în 29.10.13 de hag din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Relaxare si frumusete! — scris în 17.08.13 de Croitoru Laura din IASI - RECOMANDĂ