Am fost foarte impresionati de ospitalitatea gazdelor. Camere curate cu baie in camera (vital pentru noi), ne-am simtit minunat. Ne-am relaxat, a fost minunat.
In imprejuraimi am reusit sa vizitam in doua zile: Castelul Bran, cheile Gradistei, defileul si Pestera Dambovicioarei.
Trimis de isabela11 in 08.07.12 19:44:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: ardeal, banat, moldova
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (isabela11); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Citind putinele tale randuri si mai ales uitandu-ma la singura fotografie pusa de tine ma incearca asa,niste amintiri amare si parca si acum ma trec fiori de gheata din noaptea aceea cand am murit de frig in camera de la mansarda, al carui geam se vede si in poza ta, cel din stanga sus. Sa se schimbe intr-atat atitudinea gazdelor incat sa va ,,impresioneze'' ospitalitatea lor?
v-a dat si mancare (contra cost)? atunci este un lucru laudabil si sigur au invatat ceva, poate citind chiar rw. meu sau cel al lui @simonaa, au invatat ca atunci cand cineva anunta din timp ca vine acolo asa e frumos sa fii prin preajma, ca turistii sa nu se simta ca la o casa straina, asa cum ne-am simtit noi.
Nu-mi ramane atunci decat sa ma bucur pt. voi, oricum este f. putin ce ai scris.
Ce mai face Bidonel, catelul cel simpatic? doar el ne-a tinut de urat si ne-a intampinat cum am ajuns acolo, ca gazdele s-au lasat vreo 2 ore asteptate si seara cand s-a lasat gerul au plecat si au dormit in alta parte la caldurica, iar noi, D-zeu cu mila....
@adryana: Eu am scris despre impresiile mele - vara nu prea ai cum sa mori de frig.
In plus noi ne-am dus sa vizitam imprejurimile, nu am stat non-stop acolo... sunt multe de vizitat in zona, si avand in vedere doar doua zile, ne-am simtit foarte bine.
De mancat - existau la Bran mai multe variante, exista posibilitatea de gratar pentru cine dorea, puteai sa te gospodaresti, exista frigider si sala de mese...
Per ansamblu noua ne-a placut.
Catelusul este foarte simpatic.
Imi pare rau pentru experienta voastra, dar noi, doar la gandul ca poate fi foarte frig, am evitat sa mergem iarna. Deci, ma repet, asta este parerea noastra.
@isabela11: Imi poti spune, te rog, daca ai acces la pensiune la o bucatarie unde sa poti sa faci un ceai pentru copii sau incalzi un lapte?
@nills1, sper sa nu se supere autoarea ca iti raspund eu-da, sigur ca da, poti incalzi un ceai, este o bucatarie la parter langa acel gratar de afara. Ia-ti lemne cu tine pt. gratar si tot ce iti trebuie, sa nu ai surprize ca si noi.
@nils1: are dreptate. Exista o mica bucatarie cu frigider si aragaz (sincer eu nu am folosit, mi-au comunicat ceilalti oaspeti). Noi am mancat in oras fiind numai noi doi, eu si sotul, iar timpul a fost destul de scurt- 3 zile in care am vizitat ce am putut.
@isabela11: Multumesc foarte mult. Vom manca si noi la restaurantele din zona, dar bucataria e utila pentru ceai si lapte la copil. Vrem, nu vrem, depindem inca de un aragaz
Va multumim pentru gandurile pozitive! Ne bucuram ca ati avut parte de niste zile frumoase in zona Branului!
Va asteptam sa revenit!
Pensiunea Hanul cu Noroc
NB hanul.cu.noroc este (sau a fost) reprezentant al unității
- Dec.2020 Hanul cu frig — scris în 02.08.21 de delinyka din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2020 Hanul din poveste — scris în 02.11.20 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Un sejur de poveste — scris în 22.05.17 de deliacmn1975 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un sejur minunat in inima muntilor — scris în 22.09.15 de iager din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Han traditional romanesc, conditii moderne — scris în 20.12.13 de stoicamarcu din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Recomand — scris în 22.11.13 de Andreea.M.S din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Preț nejustificat — scris în 29.10.13 de hag din BUCURESTI - nu recomandă