Ne-am oprit doar o noapte aici, in mijlocul unui traseu Rucar - Bran - Intorsura Buzaului (cu plecare si sosire din Bucuresti).
Conditiile sunt OK, camerele sunt foarte spatioase si contin cam tot ce ai avea nevoie pentru un popas de genul asta.
Preturile la restaurantul hotelului sunt medii, iar mancarea e foarte buna.
Trimis de C05T1N in 22.05.10 15:08:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (C05T1N); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pe mine chiar ma intereseaza o cazare buna in Bran. Cum a fost masa? Ne poti da exemplificari? Pretul a fost de 75 de euro pe noapte? Cu mic dejun, ceva? Sau 75 de lei??
”Preturile la restaurantul hotelului sunt medii, iar mancarea e foarte buna.
Totusi ai punctat cu 70% serviciile la acest capitol, a fost si altceva care te-a deranjat si doresti sa ne povestesti?
La capitolul "distractie si relaxare" nota este si mai critica, doar 50%. Daca ai argumenta un pic gradul de satisfactie stabilit de tine, ti-as fi tare recunoscator, am cochetat de cateva ori cu ideea de a ramane peste noapte acolo si tare as fi curios care este legatura intre titlul review-ului tau si notele acordate. Multumesc.
75 de lei/camera noi am platit 150 RON pentru un apartament cu doua camere
Distractia si relaxarea sunt cam egale cu zero - biliardul fiind singura varianta aici.
Si eu impartasesc punctul de vedere al @magdalenei, review-ul fiind destul de saracacios in amanunte am simtit nevoia sa intru in fisa tehnica a unitatii turistice de pe siteul nostru acolo unde am gasit pagina oficiala a hotelului si m-am lamurit repede asupra multor aspecte neglijate in review. Sunt si poze acolo atasate diferitelor facilitati.
”Serviciile au fost OK, nu mi se parea normal sa dau 100% daca nu a fost ceva care sa iasa in evidenta (am stat doar o noapte, nu stiu cat de des schimba cearsafuri, etc).
Era vorba de serviciile referitoare la masa/restaurant pe care le-ai laudat dar nu le-ai punctat cred eu corespunzator.
In fine este aprecierea ta dar orice nota nejustificata serios "trage" in jos hotelul.
Duminica placuta!
- Dec.2019 Totul OK — scris în 29.12.19 de zoloft din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Hotel Bran - nu prea curat — scris în 10.07.17 de oanagogan din IASI - nu recomandă
- Jun.2016 Asternuturi murdare — scris în 14.06.16 de IrinaTom din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Da, daca veniti cu asternuturi de acasa. — scris în 02.09.15 de corinamaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Asternuturi de vis! — scris în 19.08.13 de brissa din BUCURESTI - RECOMANDĂ